Bunu ASUS ProArt gibi spesifik bir monitör serisinden ürün tercih etmedikçe elde etmen tamamen panel piyangosu. 10 tane aynı monitörden al, hepsi farklı renk doğruluğuna sahiptir. Renk doğruluğundan kesin bir şekilde emin olmak istiyorsan, kalibrasyon cihazı satın alman gerekiyor, örneğin SpyderX Elite veya i1Display Pro Plus.
Renk olarak çok da yüksek doğruluk istemiyorum sadece düzgün seviyede göze batmayacak şekilde olsa da yeterli. Önceliğim Hz ve oyunlarda akıcılık.

Anladım, o zaman geriye tek seçenek kalıyor: 24G42E. Bu monitörde VESA bağlantısı göremedim. VESA yoksa başka seçeneğim kalmıyor. :D
R24E'nin de, 24G42E'nin de VESA 100x100 desteği mevcut.

R24E:

1754994935438.webp

AOC:

1754994939148.webp

Süper, teşekkür ederim. 24G42E tercih edecek gibiyim ama hala aklım 300 Hz'de takıldığı için elim gitmiyor değil. 180 Hz de yeterli olur mu acaba Valorant gibi bir oyun için? 100 Hz'de artık gözüm yerinden çıkacak gibi oluyor 2-3 el oynayınca. Hele ki gece saatleriyse.

Renk olarak çok da yüksek doğruluk istemiyorum sadece düzgün seviyede göze batmayacak şekilde olsa da yeterli. Önceliğim Hz ve oyunlarda akıcılık.
24G42E rekabetçi haricinde yeterli gelir. 180 Hz rekabetçi için bence yetmez. 240 Hz ve üstü ideal ama bütçeniz çıkar mı bilmiyorum. 360 Hz kullanıyorum çok iyi hissettiriyor. Tabii OLED olmasının da çok büyük etkisi var.

IMG_3949.webp

IMG_3948.webp

24g42e rekabetçi haricinde yeterli gelir. 180hz rekabetçi için bence yetmez. 240hz ve üstü ideal ama bütçeniz çıkar mı bilmiyorum. 360hz kullanıyorum çok iyi hissettiriyor. Tabii oled olmasınında çok büyük etkisi var.
Eki Görüntüle 172706
Eki Görüntüle 172707
Ben de aynı şekilde düşünüyorum, yıllarca 144hz ve 100hz kullandığım için. Bütçeyi daha da aşamıyorum çünkü kablosuz mouse ve kule tipi fan da almam gerekli. Rampage tarafına yönelmek istiyorum ama markaya güven konusundan endişe ediyorum. MSI, AOC veya LENOVO gibi markaları gözüm kapalı alırım bu zamana kadar da aldım. Fakat Rampage konusunda endişem devam ediyor. Biraz düşüneceğim eğer kararımda netleşirsem Rampage'i alacağım.

Ben de aynı şekilde düşünüyorum, yıllarca 144Hz ve 100Hz kullandığım için. Bütçeyi daha da aşamıyorum çünkü kablosuz mouse ve kule tipi fan da almam gerekli. Rampage tarafına yönelmek istiyorum ama markaya güven konusundan endişe ediyorum. MSI, AOC veya Lenovo gibi markaları gözüm kapalı alırım bu zamana kadar da aldım. Fakat Rampage konusunda endişem devam ediyor. Biraz düşüneceğim eğer kararımda netleşirsem Rampage'i alacağım.

Rampage zamanında çöp ürünler yaptığı için adını çıkardı. Şimdi eli yüzü düzgün modeller üretiyor veya temin ediyor. Yine de hala birçok ürünü kötü. Haliyle 100 üründen 90'ı kötü, 10 tanesi mükemmel bile olsa kimse almak istemiyor. Rampage yerine üstünde MSI, AOC, Lenovo vs. yazsa beleş derdim.

Rampage zamanında çöp ürünler yaptığı için adını çıkardı. Şimdi eli yüzü düzgün modeller üretiyor veya temin ediyor. Yine de hala birçok ürünü kötü. Haliyle 100 üründen 90'ı kötü 10 tanesi mükemmel bile olsa kimse almak istemiyor. Rampage yerine üstünde MSI, AOC, Lenovo vs yazsa beleş derdim.
Haklısınız. Ben yine de 180hz alıp tekrar acı çekeceğime yine de bir şans vermek istiyorum. Çünkü muadil fiyatlarla kıyaslayınca 3-5ms monitörler denk geliyor ve tatmin edici değil açıkcası. Rampage almaya karar verdim. Ürün elime ulaştığında kullanım sonrası düşüncelerimi foruma yazacağım. Teşekkür ederim düşüncesini paylaşan herkese. İyi forumlar.