Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
BOE ME270QHB-NF0 kullanıyor.

1756506920732.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü bir monitör değil aslında.
Değil ama kronik sorunlu işte. Bir süre sonra ya siyah ekran veriyormuş ondan sonra ekranda gitmeyen çizgiler çıkıyormuş ya da G24F2 vb. monitörlerde gördüğümüz ekranın her yerinden uzun çizgi çıkması sorunu oluyormuş. Berkay hocamız baksın sebebini söyler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kronik sorunu gectim, G274QPF ile alakali ariza konusu bile 40 yilda bir goruyorum.

Son zamanlarda birsürü bunun gibi konu açılmaya başlandı. Arama motorunda arama yaparsanız eğer bu yıl içinde bu monitör hakkında birsürü sorun konusunun açıldığını görürsünüz.
Epey'de bazı kullanıcılar ilk konu da olduğu gibi bir sorun yaşamış ve bu monitörün kronik sorunlu olduğunu söylemiş:
IMG_20250830_121606.webp

Konuyu bulamadım ama 1 ay önce birisi de benzer sorunlar yaşamıştı ve değişimde OLED monitör vermişlerdi.

Son zamanlarda birsürü bunun gibi konu açılmaya başlandı. Arama motorunda arama yaparsanız eğer bu yıl içinde bu monitör hakkında birsürü sorun konusunun açıldığını görürsünüz.
Epey'de bazı kullanıcılar ilk konu da olduğu bir sorun yaşamış ve bu monitörün kronik sorunlu olduğunu söylemiş:
IMG_20250830_121606.webp

Konuyu bulamadım ama 1 ay önce birisi de benzer sorunu yaşamıştı ve değişimde OLED monitör vermişlerdi.

Aha bak bu konunun "benzer konular" kısmında bile sorun konusu var.