troken Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 587 Beğeniler 97 25 Ocak 2026 #11 GhostOps dedi: Sabah kalktım açayım dedim monitör iyice gitmiş panel yanması olur mu peki elektrik kesintilerin de. Genişletmek için tıkla... Nasıl monitör şu anda düzgün görüntü gelmiyor mu artık?
GhostOps dedi: Sabah kalktım açayım dedim monitör iyice gitmiş panel yanması olur mu peki elektrik kesintilerin de. Genişletmek için tıkla... Nasıl monitör şu anda düzgün görüntü gelmiyor mu artık?
KS KS GhostOps Becerikli Katılım 21 Kasım 2025 Mesajlar 223 Beğeniler 123 25 Ocak 2026 #12 troken dedi: Nasıl monitör şu anda düzgün görüntü gelmiyor mu artık? Genişletmek için tıkla... Görüntü temelli gitti Hz düşürünce görüntü iyice bozuluyor. troken dedi: Nasıl monitör şu anda düzgün görüntü gelmiyor mu artık? Genişletmek için tıkla... Garantiye gönderdim şimdi ne olacak bekliyorum. Servis değişim ve iade raporu verdi artık İncehesap'da ya ürün alacağım ya da para iadesi. Son düzenleme: 2 Şubat 2026
troken dedi: Nasıl monitör şu anda düzgün görüntü gelmiyor mu artık? Genişletmek için tıkla... Görüntü temelli gitti Hz düşürünce görüntü iyice bozuluyor. troken dedi: Nasıl monitör şu anda düzgün görüntü gelmiyor mu artık? Genişletmek için tıkla... Garantiye gönderdim şimdi ne olacak bekliyorum. Servis değişim ve iade raporu verdi artık İncehesap'da ya ürün alacağım ya da para iadesi.