Daha düşük bir ürün sunuyorlar, kabul etmeyin. Kullandığınız monitörün muadilini ya da bir tık üstünü talep edebilirsiniz. THH'ye başvurmak da bir seçenek.
VA panelde güzeldir ama DELL, LG gibi kendini kanıtlamış markalar dışında pek beceremiyorlar VA işini.VA Panel ile değişim istemem napcam oled yaparlar mı?
Daha düşük bir ürün sunuyorlar, kabul etmeyin. Kullandığınız monitörün muadilini ya da bir tık üstünü talep edebilirsiniz. THH'ye başvurmak da bir seçenek.
sRGB/Brightness/DCI P3'de size sunulan ürün geride kalmış DisplaySpecifications'ın verilerine göre.
Ayrıca size sunulan ürünle alakalı panel bilgisine de DisplaySpecifications sitesinde ulaşamadım.
İşin özü yerinizde olsam muadil veya üst ürün talep ederdim.
Merhaba , Yetkili servis tarafından yapılan inceleme sonucunda, önerilen ürünlerin uygun olduğu değerlendirilmiş ve tarafınıza bu doğrultuda bilgilendirme yapılmıştır. Önerilen ürünlerin kabul edilmemesi halinde, işlem iade süreci kapsamında değerlendirilecektir. Göstereceğiniz anlayış ve iş birliği için teşekkür eder, sürecin sağlıklı şekilde ilerleyebilmesi adına geri bildiriminizi rica ederiz.VA panelde güzeldir ama DELL, LG gibi kendini kanıtlamış markalar dışında pek beceremiyorlar VA işini.
Ürünün aynısı ellerinde yoksa muadili veya daha iyisi ile değişim yapmak zorundalar, başka bir öneride bulunmalarını isteyin çünkü hakkınız. Bu aşamada ücret iadesi derlerse kabul etmeyin, o durumda da seçme hakkı sizin.
Teknik servisinizin ne dedigi umurumda degil, bu onerdiginiz urun muadili falan degil daha dusuk bir urun. Ya bana yeni oneri yaparsiniz ya da THH ye veririm ugrasir durursunuz.Merhaba , Yetkili servis tarafından yapılan inceleme sonucunda, önerilen ürünlerin uygun olduğu değerlendirilmiş ve tarafınıza bu doğrultuda bilgilendirme yapılmıştır. Önerilen ürünlerin kabul edilmemesi halinde, işlem iade süreci kapsamında değerlendirilecektir. Göstereceğiniz anlayış ve iş birliği için teşekkür eder, sürecin sağlıklı şekilde ilerleyebilmesi adına geri bildiriminizi rica ederiz.
Napmayılım?
Monitör incehesapta stoğa girmiş bune?Teknik servisinizin ne dedigi umurumda degil, bu onerdiginiz urun muadili falan degil daha dusuk bir urun. Ya bana yeni oneri yaparsiniz ya da THH ye veririm ugrasir durursunuz.
bu tarz bir sey yaz yine size para iadesi yapalim derlerse direkt olarak mahkemeye ver
Git bilgilendir ya da THH'ye başvuracağını belirt.Monitör incehesapta stoğa girmiş bune?
![]()
MSI G274QPX 27" 1ms (GTG) 240Hz G-Sync Rapid IPS WQHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
VA model neden daha pahalı? Stokta yok deniliyordu ve şuan stoğa girmesi nasıl oldu?Git bilgilendir ya da THH'ye başvuracağını belirt.
Maalesef bilemiyorum dostum, üstlerine oynaman lazım bu durumda geride kalma.VA model neden daha pahalı? Stokta yok deniliyordu ve şuan stoğa girmesi nasıl oldu?
@Cem Yilmaz @yusakaraa @14925 @UmutMelihAkyol @SF26VA model neden daha pahalı? Stokta yok deniliyordu ve şuan stoğa girmesi nasıl oldu?