Sizin kullandığınız monitörün renk gamutları çok daha yüksek.
%95 Adobe RGB coverage.
%94.5 DCI-P3 coverage.
%164 sRGB volume.

Önerilen monitörün renk gamutları ise;
%80, 5 Adobe RGB coverage.
%87 DCI-P3 coverage.
%130 sRGB volume.

Parlaklık değerleri.
Qpx 440CD.
Önerilen monitör 455CD.

Kontrast değerleri

Qpx kontrast 1500:1
Size önerilen monitör 4000:1 kontrast.

Qpx UFO testi;

Desktop Screenshot 2025.04.22 - 17.25.51.21.webp

Size önerilen monitörün UFO testi;

Desktop Screenshot 2025.04.22 - 17.27.30.72.webp

Kağıtüstü veriler değildir, inceleme verileridir. Sonuçlar üniteden üniteye göre değişkenlik gösterebilir.

Sizin kullandığınız monitörün renk gamutları çok daha yüksek.
%95 Adobe RGB coverage.
%94.5 DCI-P3 coverage.
%164 sRGB volume.

Önerilen monitörün renk gamutları ise;
%80, 5 Adobe RGB coverage.
%87 DCI-P3 coverage.
%130 sRGB volume.

Parlaklık değerleri.
Qpx 440CD.
Önerilen monitör 455CD.

Kontrast değerleri

Qpx kontrast 1500:1
Size önerilen monitör 4000:1 kontrast.

Qpx UFO testi;

Eki Görüntüle 142772

Size önerilen monitörün UFO testi;

Eki Görüntüle 142773

Kağıtüstü veriler değildir, inceleme verileridir. Sonuçlar üniteden üniteye göre değişkenlik gösterebilir.
MSI MAG 275CQRFX'in Curved ve RGB’li olduğu için fiyatı şişirilmiş ozaman.

Hocam başka model vermiyorlarsa para iadesine bakın. Açıkça size önerdikleri ürün daha kötü üstelik VA panel. Evdeki monitörüm VA panel laptopum IPS. Üniversiteden eve geldiğimde ikisini yan yana koyuyorum fark o kadar büyük ki. İnsanın VA panele bir dakika bakası gelmiyor.

Hocam başka model vermiyorlarsa para iadesine bakın. Açıkça size önerdikleri ürün daha kötü üstelik VA panel. Evdeki monitörüm VA panel laptopum IPS. Üniversiteden eve geldiğimde ikisini yan yana koyuyorum fark o kadar büyük ki. İnsanın VA panele bir dakika bakası gelmiyor.
Para iadesi almam ürünün şuan ki fiyatı 3000TL daha pahalı.

Para iadesi almam ürünün şu anki fiyatı 3000TL daha pahalı.

G65b fiyatı 10k civarında geziyor. Qpx'ten daha iyi bir monitör bilgin olsun. Renk gamutu biraz daha düşük ama, önerilen monitörden daha yüksek. Ayrıca konuda önerilen 2 monitörden de daha hızlı ve net gösteriyor. Aynı zamanda kontrast ve siyah performansı olarak Qpx'ten daha iyi. OverDrive ayarlaması başarılı. OSD menüsündeki doluluk efsane. Artı olarak Tizen işletim sistemi de var. Eğer biraz renk gamutundan feragat edebilirim derseniz sizi diğer monitörden daha fazla memnun eder.

THH ile uğraşırım dersen tabii senin bileceğin iş. En hızlı çözüm iade edip G65b almak.

G65b fiyatı 10k civarında geziyor. Qpx'ten daha iyi bir monitör bilgin olsun. Renk gamutu biraz daha düşük ama, önerilen monitörden daha yüksek. Ayrıca konuda önerilen 2 monitörden de daha hızlı ve net gösteriyor. Aynı zamanda kontrast ve siyah performansı olarak Qpx'ten daha iyi. OverDrive ayarlaması başarılı. OSD menüsündeki doluluk efsane. Artı olarak Tizen işletim sistemi de var. Eğer biraz renk gamutundan feragat edebilirim derseniz sizi diğer monitörden daha fazla memnun eder.

THH ile uğraşırım dersen tabii senin bileceğin iş. En hızlı çözüm iade edip G65b almak.
Şuan ki fiyatında para iadesi alabilir miyim? G65B yerine başka önerebileceğin hangi monitör var? Bunlar bana stok yok diyordu ve stok geldi. Oled monitör ile değişim yapabilirler belki.

Şu anki fiyatında para iadesi alabilir miyim? G65b yerine başka önerebileceğin hangi monitör var? Bunlar bana stok yok diyordu ve stok geldi. OLED monitör ile değişim yapabilirler belki.

Kabul etmezlerse THH ile şu anki fiyatına göre iade alabilirsin. Onunda garantisini veremem. OLED monitör ile değişim yaparlarsa tabii ki çok daha iyi olur. Ben OLED ile değişim yapacaklarını düşünmüyorum. Qpx renk gamutu, kontrast ve parlaklık gibi değerlerde şahsına münasır bir monitör. Bu bütçelerde bulamazsın bu monitörle kapışabilecek düzeyde iyi monitörü. Aynı zamanda 240Hz panele sahip. G65b var sadece onun seviyesinde.