MSI G274QPX yerine garantisi olan MSI MAG 275CQRFX monitör tercih edilir mi?

sRGB/Brightness/DCI P3'de size sunulan ürün geride kalmış DisplaySpecifications'ın verilerine göre.
Ayrıca size sunulan ürünle alakalı panel bilgisine de DisplaySpecifications sitesinde ulaşamadım.
İşin özü yerinizde olsam muadil veya üst ürün talep ederdim.

VA Panel ile değişim istemem napcam oled yaparlar mı?
VA panelde güzeldir ama DELL, LG gibi kendini kanıtlamış markalar dışında pek beceremiyorlar VA işini.
Ürünün aynısı ellerinde yoksa muadili veya daha iyisi ile değişim yapmak zorundalar, başka bir öneride bulunmalarını isteyin çünkü hakkınız. Bu aşamada ücret iadesi derlerse kabul etmeyin, o durumda da seçme hakkı sizin.

Daha düşük bir ürün sunuyorlar, kabul etmeyin. Kullandığınız monitörün muadilini ya da bir tık üstünü talep edebilirsiniz. THH'ye başvurmak da bir seçenek.
Merhaba , Yetkili servis tarafından yapılan inceleme sonucunda, önerilen ürünlerin uygun olduğu değerlendirilmiş ve tarafınıza bu doğrultuda bilgilendirme yapılmıştır. Önerilen ürünlerin kabul edilmemesi halinde, işlem iade süreci kapsamında değerlendirilecektir. Göstereceğiniz anlayış ve iş birliği için teşekkür eder, sürecin sağlıklı şekilde ilerleyebilmesi adına geri bildiriminizi rica ederiz.

Napmayılım?

Teknik servisinizin ne dedigi umurumda degil, bu onerdiginiz urun muadili falan degil daha dusuk bir urun. Ya bana yeni oneri yaparsiniz ya da THH ye veririm ugrasir durursunuz.

bu tarz bir sey yaz yine size para iadesi yapalim derlerse direkt olarak mahkemeye ver

Monitör incehesapta stoğa girmiş bune?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…