"Şu indirim konularını açmadan önce bi' fiyat araştırması yapıp açın" diyerek 145 bin liralık ürünü paylaşmışsın ve öyle anlaşılmış. Hani 147 bin liraya paylaştın ama daha ucuzu var 145 bin lira araştırın da açın tarzında demişsin ve sonra da 3-4 bin lira dert etmez diyerek çelişmiş oldun.@4584, örnek gösterdim yazmama gerek var mı? Normal olan her bireyin anlayabileceği bir mesaj yazdım. Bakın, tekrar ediyorum: Konu sahibi 150 bin liralık ürünün 147 bin liraya düştüğünü gösterip bunu ''indirim'' diye paylaşmış, ben de bunun bir indirim olmadığını, aynı ürünün 145 bin liraya başka yerde satıldığını paylaştım. Bunda anlaşılmayacak bir şey yok, kasıtlı olarak yaptığınızı düşünüyorum.
Ortada bir indirim yok, iyi günler dilerim.
Ben mi anlamadım? Adam demiş ki fiyat araştırması yapın daha ucuz var diyerek 145 binlik olan ürünün fiyatını atmış. Konu sahibi de 147 binlik olan ürünün fiyatını atmış. Arada 2 bin lira fark var ve sonra da diyor ki 100 binler veren adam zaten 3-4 bin lirayı takmaz.Tamam işte. Ortada 2 beyan var birincisi bu özel bir indirim değil ürün zaten diğer sitelerde daha ucuza bulunabiliyor demiş bu birinci beyan. İkincisi ise normali ₺151.000 olan kartı almayı düşünen insan ₺147.000'e düştü, ₺4.000 ucuzladı diye almaz. %2.5'a denk bir indirimi kimse umursamaz demek istemiş.
Son düzenleme: