MSI GTX 1660 Süper Aero ITX 3000 TL Alınır mı?

OnurKara

Çalışkan
İ7 3770 İşlemci için bakıyorum. Etiketi kutusu ilk sahibinden olması derken Aero ITX olanını buldum. Alınabilir mi?

İ7 3770 İşlemci için bakıyorum. Etiketi kutusu ilk sahibinden olması derken Aero ITX olanını buldum. Alınabilir mi?
Kartı daha önce incelememiştim. GTA 5 Ultra 1080P +80FPS ve COD Warzone 3.0 low da +80FPS veriyor. Güzel kart.

Son düzenleme:
Ben olsam 1070 alırım.

Fiyatına göre güzel. Dediğiniz gibi temizse alınır. Zaten 3770 için sınır seviyede.

@845, aslında bir ara bana denk geldi. O zaman elimde ona yetecek PSU da yoktu. Tertemiz karttı. Nasip değilmiş.

Fiyatına göre güzel. Dediğiniz gibi temizse alınır. Zaten 3770 için sınır seviyede.

@845, aslında bir ara bana denk geldi. O zaman elimde ona yetecek PSU da yoktu. Tertemiz karttı. Nasip değilmiş.
Aynısından bir tane daha bulup SLI yapmayı planlıyorum. Ti modelini de kullanmıştım harikaydı. Yağ gibi akıyor valla oynadığım oyunlarda. Fırsatım olunca belki bir loop ayarlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…