MSI H410M-A Pro onboard görüntü yok

TECHNO TEK

Uzman
Geçenlerde MSI H410, i3 10105 bir sistem topladım APU bir sistem. Bununla 2 hafta takıldım oyun falan oynadım. Sonra sistemi söktüm kutularına kaldırdım. Tekrar kurduğumda ise görüntü vermiyor ekran kartı takınca veriyor ama bana onboard hali lazım.

Dosya Ekleri

• 20250406_222441.webp
    3,1 MB · Görüntüleme: 48
MSI H410M-A Pro anakartta onboard grafiklerin çalışmamasıyla ilgili olarak aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Bağlantıları Kontrol Edin:
- Monitörün anakarta doğru şekilde bağlı olduğundan emin olun. HDMI veya VGA kablosunu anakart üzerindeki ilgili portlara takın.

2. BIOS Ayarlarını Gözden Geçirin:
- Bilgisayar açılırken BIOS'a girmek için genellikle Delete tuşuna basın.
- "Integrated Peripherals" veya "Chipset" sekmesi altında "IGD" veya "Integrated Graphics" ayarının aktif olduğundan emin olun.

3. Donanım Kontrolü:
- RAM modüllerinin düzgün bir şekilde takılı olduğunu ve uyumlu olduğundan emin olun.
- Ekran kartı takılıysa, onu çıkararak sadece onboard grafiklerle deneme yapın.

4. Güç Kaynağı Kontrolü:
- Güç kaynağının anakarta yeterli güç sağladığından emin olun.
- 8-pin CPU güç kablosunun anakarta bağlı olduğuna dikkat edin.

5. CMOS Sıfırlama:
- Anakart üzerindeki jumper’ı veya pilini çıkararak BIOS ayarlarını sıfırlayın. Bu işlem bazen sorunları çözebilir.

6. Monitörü Kontrol Edin:
- Farklı bir monitör veya kablo kullanarak sorunun monitörden kaynaklanıp kaynaklanmadığını kontrol edin.

Bu adımlar sorunu çözmezse, daha detaylı bir inceleme yapılması gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…