Merhaba, FACEIT platformunda oynamak istiyorum lakin AC tarafından Secure Boot ayarının düzgün çalışmadığı uyarısını alıyorum. Anakartım MSI H410 MB ve güncel BIOS kullanıyorum fakat Secure Boot'un sanırsam maksimum seviyeye çıkarılması gerekiyor ve bende Secure Boot presetleri gözükmüyor. Sadece açma kapama ve standart, custom modları mevcut. Bunu nasıl çözerim?
Dediğiniz her şey yapılı ve secure boot açık fakat hala sorun çözülmüyor, internette baktığım çoğu kişide maximum gibi bir ayar var ve faceitin kendi talimatıda maximum ayarı yapmamı istiyor. Preset kısmı bende gözükmemekte.
Sizin anakart sürümünde preset kısmının olduğundan emin misiniz? Secure Boot mode kısmını Custom yapıp kaydedin, belki bu Custom modun da preset kısmı açılıyordur, Custom modu genelde install key seçeneği için kullanılır, bir deneyin.
Hocam bana hiç denk gelmedi BIOS'ta Secure Boot için preset kısmı, bilginiz var mı? @Ayhan Dönmez.
Sizin anakart sürümünde preset kısmının olduğundan emin misiniz? Secure Boot mode kısmını Custom yapıp kaydedin, belki bu Custom modun da preset kısmı açılıyordur, Custom modu genelde install key seçeneği için kullanılır, bir deneyin.
Hocam bana hiç denk gelmedi BIOS'ta Secure Boot için preset kısmı, bilginiz var mı? @Ayhan Dönmez.