1763101430530.webp

Redditte bir kullanici termalinin kötü oldugunu yazmis genel katana 15 serisinin.

Ekran parlaklığı, renk doğruluğu ve soğutma açısından zayıf bir model. Ayrıca daha önce Katana serisini denemiştim; klavye hissiyatı ve malzeme kalitesi hoş değil. Yani bu fiyata şahsen bu ürünü almazdım.

Ekran parlaklığı, renk doğruluğu ve soğutma açısından zayıf bir model. Ayrıca daha önce Katana serisini denemiştim; klavye hissiyatı ve malzeme kalitesi hoş değil. Yani bu fiyata şahsen bu ürünü almazdım.
Bu fiyata, bu ekran kartına sahip ne önerirsiniz? Msi
Bu fiyata alınmaz GG daha mantıklı Hepsiburada'da güzel taksit yapıyor.
GG'nin güvenilirliği sıkıntı, birçok yerde şikâyetler var, bu fiyata daha bilindik, sağlam bir tavsiyeniz var mı?

O zaman ne önerirsiniz bu fiyata? Ekran kartı RTX 5060 olsun.

Bu fiyata, bu ekran kartına sahip ne önerirsiniz? MSI.

Gg'nin güvenilirliği sıkıntı, birçok yerde şikâyetler var, bu fiyata daha bilindik, sağlam bir tavsiyeniz var mı?

Gg bu fiyatda rakipsiz nasıl şikayetler var hocam genelde Windows ve driver kuramayan arkadaşların şikayetleri üretimden kaynaklı kronik bir sorunu yok garantisi hemen yardımcı oluyor sırf MSI diye ısınan ve kalitesiz bir laptop'a 65 bin TL verilmez.

O zaman ne önerirsiniz bu fiyata? Ekran kartı RTX 5060 olsun.
GameGaraj şu anlık en mantıklı seçenek gibi duruyor. MSI, ASUS tarafında benzer özelliklere ekstra 10,15K bayılman gerekecek. CihazTV YouTube kanalında inceleme videoları mevcut, izle içine sinerse sipariş edersin.

Son düzenleme: