Bütçe
70000
MSİ Sword kasa işte iyi modeller MSİ BİOS atılıp rahatça kullanılabilir. F/P olarak iyiyse ve şahsen işlemci odaklı oyunlarla aram iyiyse alabilirdim lakin 13700H modeline o parayı şahsen vermem. 14700HX modelleri geçenlerde baya iyi fiyatlara düşmüştü yani şahsen şu fiyat skalasında Nitro 16 daha mantıklı.
Hocam yanlış anladınız sanırım şu an kullanmış olduğum bilgisayar bu MSI GL75 Leopard 10SER Nvidia 2060 İntel 10th i7 10750h var zamanında 14.128k'ya almıştım 2020 14 haziran senesiydi (satın alma geçmişime baktığım için düzenledim) tam hatırlamıyorum MSI Katana'da AMD İşlemci var @Ruindry

Son düzenleme:
Hocam yanlış anladınız sanırım şu an kullanmış olduğum bilgisayar bu MSI GL75 Leopard 10SER Nvidia 2060 İntel 10th i7 10750h var zamanında 5k'ya almıştım 2018 senesiydi herhalde tam hatırlamıyorum MSI Katana'da AMD İşlemci var @Ruindry
2020 senesinin modeli tam bilgi sahibi değilim. Mesajı öncesinde değiştirmişsiniz yanlış anladığımı düşünmüyorum. İntel HX işlemciler AMD HS işlemcilere göre daha güçlü ve agresif denilebilir genelleme yaparsak HS işlemciler biraz daha verimlilik üzerine kurulu. Aciliyeti yoksa yeni modelleri bekleyin Aralık ayındayız F/P bir şey yoksa acelesi yok şahsen. Katana iki varyasyonu var 8945HS modeli o kadar etmez pek önermem.

2020 senesinin modeli tam bilgi sahibi değilim. Mesajı öncesinde değiştirmişsiniz yanlış anladığımı düşünmüyorum. İntel HX işlemciler AMD HS işlemcilere göre daha güçlü ve agresif denilebilir genelleme yaparsak HS işlemciler biraz daha verimlilik üzerine kurulu. Aciliyeti yoksa yeni modelleri bekleyin Aralık ayındayız F/P bir şey yoksa acelesi yok şahsen. Katana iki varyasyonu var 8945HS modeli o kadar etmez pek önermem.
Acelem yok, ülkenin enflasyon sorunlarını biliyorsunuz var olan ürünleri iyice zamlanmasından korkuyorum sadece o halde beklenebilir

Hayır değil. Katana 17'lerin soğutmaları A15 ve Victus 16'lardan daha iyi. Azcık agresif işlemci konulduğunda ne kadar ısındığını görebilirsiniz. İki kasaya aynı işlemciyi konulduğunda Katana daha iyi performans verir. Katanalar sadece F/P Cihazlar değil ve panel olarak zayıf Victus 16'ların önerilme sebebi daha uygun fiyatlar ile çıkması.

Game Garaj denilen laptoplar MSİ kasalar sadece logo basılmış ve BİOS kurulmuş. Atılan GG modeli büyük ihtimalle Sword kasa.

F/P odaklı bir kasa istiyorsanız Nitro 16 daha iyi olacaktır. Şahsen onu önerir onu alırdım. Sıvı metal soğutmaya sahip ve bütçesindeki modellere göre daha iyi panelle geliyor. Ortalama 5 saat civarı İGPU modunda pil süresi verebilir. Şarj süresi aramam derseniz 17 İnç GG modellerinin 14700HX daha agresif ve daha büyük ekranlı modelleri beklenebilir ama stoğa gelir mi bilemem şahsi kararınız yarın ne olacağı bilinmez.

Ekstra pil süresi arıyorsanız A15 modelleri hariç pek alternatif yok orada aradaki farkı ekstra olarak vermeniz gerekecektir F/P olarak iyi olmasa da bu süreleri sadece A15 modeli veriyor bu bütçelerde. Katana modellerinin ekranları iyi olmuyor öncesinde iyi panelli laptop kullandıysanız rahatsız edebilir aynı şekilde bazı modelleri istisna olmakla beraber Victus 16'ların da panelleri kötü.
Kaynak var mi peki? Yanlis biliyorsam ogrenmis olurum.