Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
En üstteki değer, sentetik maksimum hızı ifade ediyor. Bu değerler de gayet normal çıkmış, hiçbir problem yok.
Onun altındaki satır, daha çok günlük kullanımdaki gerçekçi hızları yansıtır. Sistem kurmuş olmandan dolayı daha düşük çıkmış olabilir. Genelde bu seviyelerde zaten. Ekstra düşük değil yani. AS SSD yazılımı ile de test edebilirsin.
Onun altındaki satır, daha çok günlük kullanımdaki gerçekçi hızları yansıtır. Sistem kurmuş olmandan dolayı daha düşük çıkmış olabilir. Genelde bu seviyelerde zaten. Ekstra düşük değil yani. AS SSD yazılımı ile de test edebilirsin.
II. inSTUnBULL
Becerikli
Bu değerlerin uzmanı değilim ama 2 tanesini en azından biliyorum. O 7009 7400'e yakın olmalı, 6944 ise
Sanki okuma değeri normalden düşük gibi ama endişelenme hemen, belki ben hatalıyımdır.
Beni de korkuttun şimdi, bende de aynı SSD var
Hiçbir problem yok.
Hocam okuma kısmında 7000 normalde arkasından gelen 2751 sanki az geldi bana. Yazma kısmında böyle büyük bir düşüş yok.
Yine de normal midir bu durum?
En üstteki değer, sentetik maksimum hızı ifade ediyor. Bu değerler de gayet normal çıkmış, hiçbir problem yok.
Hocam sende bu testleri yapıp atar mısın karşılaştıralım.
Bu değerlerin uzmanı değilim ama 2 tanesini en azından biliyorum. O 7009 7400'e yakın olmalı, 6944 ise.
Sanki okuma değeri normalden düşük gibi ama endişelenme hemen, belki ben hatalıyımdır.
Beni de korkuttun şimdi, bende de aynı SSD var.
II. inSTUnBULL
Becerikli
Daha sistem hazır değil.Hocam sende bu testleri yapıp atar mısın karşılaştıralım.
Tamam hocam sistemi takınca etiketle beni merak ediyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-