Selam arkadaşlar, indirimdeyken MSI MAG 244F Rapid IPS Gaming Monitör aldım. Laptopuma bağladım fakat laptopumun ekranı ile arasında farklar var. Net değilmiş gibi hissediyorum bazen. Bunu da renk ayarlarından dolayı olduğunu hissediyorum. Laptop dahili ekran kartını kullanırken monitör NVIDIA'nınkini kullanıyor. Galiba bundan dolayı da fark var.

Ayrıca monitör 10 bit destekliyor diye biliyorum bunu nasıl aktif edebilirim? Recep Baltaş'ın Tiktok'taki videosunu izledim fakat NVIDIA denetim masasında 10 bpc aktif edemiyorum.

Bu monitörün en net ve güzel ayarları nasıl olmalı?

Oyun modunu RPG, AI vısıon açık, görüntü kısmından karşıtlık ve netliği sonuna kadar aç. Adaptive Sync açmak da sana kalmış.

Oyun modunu RPG, AI vısıon açık, görüntü kısmından karşıtlık ve netliği sonuna kadar aç. Adaptive Sync açmak da sana kalmış.
Deneyeceğim birazdan.

Dediklerini yaptım ama Contrast 60 Sharpness 2 de bıraktım. Fena olmadı gibi. AI vision ne işe yarıyor?

Keskinlik gereksiz bir özellik, görüntüyü berbat hale getiriyor. AI Vision açtığın görüntüye göre parlaklığı otomatik olarak ayarlıyor. Renk istiyorsan kontrastı tamamen aç.

Keskinlik gereksiz bir özellik, görüntüyü berbat hale getiriyor. AI Vision açtığın görüntüye göre parlaklığı otomatik olarak ayarlıyor. Renk istiyorsan kontrastı tamamen aç.
AI vision önce aç demedin mi? Açayım mı kapatayım mı? Bir de lütfen ya mesajıma cevap ver ya da etiketle. Bildirim gelmiyor yoksa.