Çok geçmiş olsun hocam. Maalesef bende MSI'i her ne kadar çok sevsemde bu konuda katı bir politikaları var. Bende benzer bir deneyim yaşadım. Anlatmak istiyorum. MSI Türkiye bana ilk kez böyle bir şey oluyorsa tüketici memnuniyeti adına panel veya iade/değişim yaptıklarını söyledi. Fakat sonraki durumlarda MSI'in kuralları geçerli denildi. Aldığım uygun fiyatlı MSI Modern 15 laptop da ölü piksel oluştu yaklaşık 1 yıl boyunca servise gitti geldi sürekli panel değişti gelen ekranlarda ölü pikselliydi. En sonunda iade/değişim raporu çıktı değişimden gelen cihaz 2024 çıkışlıydı ve bariz kalite farkı var idi. O cihazı kardeşime verdim kendimde indirimden MSI Katana 17 aldım. Fakat gelin görün ki yine ölü piksel oluştu kendiliğinden. Sadece kırmızı ekranda gözüküyor. Yine servise durumu belirttim iade/değişim raporu çıktı. Fakat gelen cihaz yani şu an ki kullandığım cihazda da benzer bir durum olunca (Kırmızı ekranda 1 adet siyah nokta gözüküyor. Diğer renklerde sorun yok.) Gözede batmayınca daha fazla uğraşmak istemeyip kullanmaya devam etmek istedim. Bu cihazda 2023 çıkışlı sanırım bu yıllarda çıkan cihazlarda genel olarak bir kalite kontrol eksikliği mevcut. Ve hala daha böyle şeylerin devam ediyor olması üzücü. Fakat MSI Türkiyenin muşteri memnuniyetinide sağlamak için attığı adımlarıda tebrik etmek lazım. Acer'in servisinden daha iyi olduğunu düşünmekteyim.
Şanslılık değil MSI Türkiye bunu kendisi muşteri memnuniyeti adına 1 defaya mahsus olarak yapıyor diye bilmekteyim.