Merhaba, ilk aldığımda istediğim ayarı yapabiliyordum ama dünden beri böyle menü. Bazı ayarların hiç üstüne gelemiyorum gri renkte gözüküyorlar ayrıca monitör renkleri falan çok kötü oyun oynarken falan çok bulanık görünüyor.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba, ilk aldığımda istediğim ayarı yapabiliyordum ama dünden beri böyle menü. Bazı ayarların hiç üstüne gelemiyorum gri renkte gözüküyorlar ayrıca monitör renkleri falan çok kötü oyun oynarken falan çok bulanık görünüyor.
Ayarları sıfırlamayı dene.
Eco mod da olabilir. Ayrıca HDR kapatın. Bu tarz giriş seviye monitörlerde HDR açmak görüntüyü bozar. Ayrıca HDR açmak bazı ayarları kilitleyebilir. Mesela benim monitörde HDR açmak parlaklık, kontrast ve görüntü modları gibi ayarları değiştirmeme izin vermiyor.
Eco mod da olabilir. Ayrıca HDR kapatın. Bu tarz giriş seviye monitörlerde HDR açmak görüntüyü bozar. Ayrıca HDR açmak bazı ayarları kilitleyebilir. Mesela benim monitörde HDR açmak parlaklık, kontrast ve görüntü modları gibi ayarları değiştirmeme izin vermiyor.
HDR kapatınca düzeldi hangisinde kullanmak daha mantıklı HDR daha iyi değil mi?
Hayır HDR'ı bu monitörde kapalı tutmalısınız, fazla giriş seviye. Renklerin kötü gözükmesine sebep olacaktır.HDR kapatınca düzeldi hangisinde kullanmak daha mantıklı HDR daha iyi değil mi?
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-