Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Karamell

Başarılı
Merhaba, ilk aldığımda istediğim ayarı yapabiliyordum ama dünden beri böyle menü. Bazı ayarların hiç üstüne gelemiyorum gri renkte gözüküyorlar ayrıca monitör renkleri falan çok kötü oyun oynarken falan çok bulanık görünüyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-08-21 saat 10.21.41_4c90cc08.webp
    WhatsApp Görsel 2025-08-21 saat 10.21.41_4c90cc08.webp
    1,5 MB · Görüntüleme: 80
Çözüm
Eco mod da olabilir. Ayrıca HDR kapatın. Bu tarz giriş seviye monitörlerde HDR açmak görüntüyü bozar. Ayrıca HDR açmak bazı ayarları kilitleyebilir. Mesela benim monitörde HDR açmak parlaklık, kontrast ve görüntü modları gibi ayarları değiştirmeme izin vermiyor.
Eco mod da olabilir. Ayrıca HDR kapatın. Bu tarz giriş seviye monitörlerde HDR açmak görüntüyü bozar. Ayrıca HDR açmak bazı ayarları kilitleyebilir. Mesela benim monitörde HDR açmak parlaklık, kontrast ve görüntü modları gibi ayarları değiştirmeme izin vermiyor.

Çözüm

HDR kapatınca düzeldi hangisinde kullanmak daha mantıklı HDR daha iyi değil mi?