Bütçe
2500

kimbugkhan

Başarılı
Merhaba. Zalman Z11 Plus kasaya sahibim. Ön Power tuşuna kola döküldü ve çalışmıyor. Yan kapaktaki fanlar bozuldu şu anda kapakları açık bir şekilde çalışıyor. Ön kısımdaki fan bazen çok sesli çalışıyor. Bu yüzden yeni kasa almaya karar verdim hazır MSI MAG Forge M100A kasa indirimdeyken alıp ona geçirmek istiyorum. Bu kasa alınır mı?

Şahsen bu kasaya sırf markası MSI diye bu kadar para vermezdim. Parasını hak edecek kadar bir özelliği yok. Daha çok giriş seviye, upgrade yapılmayacak sistemler için ideal bir kasa.
  • ATX boy anakart desteği bulunmuyor.
  • Maksimum 30 cm ekran kartı destekliyor. Çift fanlı ekran kartları sığar ama üst seviye 3 fanlı ekran kartları sıkıntı yaratır.
  • Yan paneli cam değil, akrilik.
  • Kasa fanları Auto RGB. (Sabit renk yanıyor)

Merhaba. Zalman Z11 Plus kasaya sahibim. Ön Power tuşuna kola döküldü ve çalışmıyor. Yan kapaktaki fanlar bozuldu şu anda kapakları açık bir şekilde çalışıyor. Ön kısımdaki fan bazen çok sesli çalışıyor. Bu yüzden yeni kasa almaya karar verdim hazır MSI MAG Forge M100A kasa indirimdeyken alıp ona geçirmek istiyorum. Bu kasa alınır mı?
Bütçe çıkar mı?

Şahsen bu kasaya sırf markası MSI diye bu kadar para vermezdim. Parasını hak edecek kadar bir özelliği yok. Daha çok giriş seviye, upgrade yapılmayacak sistemler için ideal bir kasa.
  • ATX boy anakart desteği bulunmuyor.
  • Maksimum 30 cm ekran kartı destekliyor. Çift fanlı ekran kartları sığar ama üst seviye 3 fanlı ekran kartları sıkıntı yaratır.
  • Yan paneli cam değil, akrilik.
  • Kasa fanları Auto RGB. (Sabit renk yanıyor)
  • İşlemci: Intel i3-12100F
  • Anakart: ASUS PRIME B660M-K D4
  • Ekran Kartı: Msi armor 1060 3 GB
  • Depolama:
    Bir adet hdd, 1 adet m2 ssd ve 1 adet sata ssd var

Sistemim bu şekilde. Sadece bu kasadan kurtulup düz hava alan bi kasa istiyorum. Upgrade yapma planım yok. Hepsiburada'da fiyatı 2 bin lira diye cazip geldi.

bütçe çıkartamıyorum 2-2.5 en fazla. Upgrade planım yok.

bu çok fazla. tek amacım düzgün bi kasam olsun. power tusu ile açıp kapatayım artık :D Hali hazırda reset tuşu ile açıyorum. Çok riskli bu şekil su falan dökülse sistem zort olacak.