Her karta peşin fiyatına 3 ay taksit mevcut. Malzeme kalitesi olarak iyi bir kasa.
Detaylar
Kim cevapladı?Her karta peşin fiyatına 3 ay taksit mevcut. Malzeme kalitesi olarak iyi bir kasa.
140'lık hava ve 360 sıvı için uygun mu? Kasa arıyorum. Tercih yapamadım.
360 mm sıvı soğutucu desteği var. Hava soğutma için ise 168 mm desteği var. Piyasada desteklemeyeceği hava soğutucu yok diyebiliriz.140'lık hava ve 360 sıvı için uygun mu? Kasa arıyorum. Tercih yapamadım.
140'lık hava ve 360 sıvı için uygun mu? Kasa arıyorum. Tercih yapamadım.
Aşağıdaki ürün güzel. Fan var mı yok mu? Bilemedim, satıcıya sordum cevap alamadım.
Beyaz ürünlerde fan veriliyordu. Öyle biliyorum, RAM'e doğru fan üflete bileceğim model var mı?
Yine modele göre değişiyor. Bu kasanın hem fanlı hem fansız sürümü var.
Benim bildiğim yok maalesef.
Beyaz ürünlerde fan veriliyordu. Öyle biliyorum, RAM'e doğru fan üflete bileceğim model var mı?
Hava kullanıyorum, GPU üstüne bırakamıyorum. Gerçi yer bile olsa INNO model 5070 kullanıyorum tam boşluk olacak yerde, fan üflüyor dışarı doğru bu da RAM'ın üzerine doğru gidiyor. Burada konumlandırsam bile GPU sıcaklığı artacak. Sıvı sogutma yok, üsten bağlasam estetik durmuyor. Çok kararsız kaldım.
Beyaz olsa alırdım. Ekran kartıyla yan kapak arasındaki mesafe en fazla 3-4 cm olsa iyi olur malum konektör yanacak diye korkuyoruz.