hakki gur

Başarılı
Merhaba,

Fanlar fiyatı bakımından hoşuma gitti. Bende MSI MAG PANO 100R PZ modeli var, üstte sıvı soğutma fanları var, alt kısmı boş; oraya 3 tane fan almayı düşünüyordum. Kasa MSI diye MSI fan bakayım dedim ve bunu buldum MSI MPG EZ120 ARGB ama fiyat bakımından 19 Mart 2026 tarihi ile 4700-4800 TL civarında, aşırı pahalı. @İsimbulamajim sence attığın fanlar kasada sırıtır mı? Güzel durur mu? Fikrini merak ediyorum.
Şimdiden bunu okuyan arkadaşlarımın bayramını kutlarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alt kısma reverse fan alırsan daha iyi durur. Bence gerek yok boş kalsın aynı kasayı kullanıyoruz oranın boş durması daha şık.

Teşekkürler yorumun için, Güncel kasanın fotoğrafını atıyorum. Sende atabilirsen memnun olurum. Reverse fan derken kasaya hava çeken fanlardan mı bahsediyoruz? Benim kasamdaki orijinal 3 tane fan içeri hava alıyor sıvı soğutma egzoz fanı olarak kullanıyorum. Kasanın arkasındaki tekli fan da egzoz fan olarak kullanılıyor. Alttaki yere de 3 tane hava çeken fan takmak çirkin mi durur? Gereksiz mı olur?

1773942542853.webp

WhatsApp Image 2026-03-19 at 20.56.11.webp

Alta takacağın fan içeri hava vereceği için reverse almayıp normal fan alırsan onu ters bağlamak zorunda kalacaksın. Bu da kötü bir görüntü verecektir o yüzden reverse alman estetiklik açısından daha iyi ama epey pahalılar. Kasada sağdaki üçlü fanlar reverse mesela.

o zaman vento 1200FC fanlarını alırsam ters bağlamak zorunda kalacağım ( kasanın içine hava alsın diye ). Bu da fanın arkasını göreceğimden kötü olacak. Anladım teşekkür ederim. Peki belki çılgınlık yapıp reverse fan almak istersem önereceğin fan marka modeli var mıdır acaba?
Teşekkürler cevapların için.

Alt kısma reverse fan alırsan daha iyi durur. Bence gerek yok boş kalsın aynı kasayı kullanıyoruz oranın boş durması daha şık.
Hocam biraz zaman geçmiş ama sorayım dedim. Ben de aynı kasayı kullanıyorum. Aslında ekran kartlarımız da aynı sayılır. Bende de palit gamingpro 5070ti var. Senin ekran kartının sıcaklıkları ne durumda? Ses seviyesi, fan devirleri ne durumda sormak istedim.