Kasanın altından geliyor.
20250530_161903.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam LED kablosu da kasanın altından geliyor. O üstteki fan kontrolcüye bağlı zaten.

Hocam LED kablosu da kasanın altından geliyor o üstteki fan kontrolcuye bağlı zaten.

O zaman kontrolcü ile kasadaki LED düğmeleri birbirine bağlı. Bağlantı tipini o zaman değiştirmemiş lazım ben size bir çizim hazırlayıp atacağım.

Gösterdiğim şekilde bağlantı yaparsanız. Sanırım sorun çözülecek.

1.webp

Tamam hocam şimdi dışarı çıkmam gerekti. Dönüşte sonucu yazarım. Sizi de çok meşgul ettim kusura bakmayın.

Olmadı yine

Problemi çözdüm.
Öncelikle 4 adet fanı kontrolcüden ayırıp hepsini ayrı ayrı anakarta bağladım. Böylece DC modda istediğim fan hzılarına inebildim.
RGB kontrolü içinse kasanın LED tuşuna 3 saniye basılı tutunca kontrolü anakarta bırakıyor ve yazılım üzerinden ayarlanabiliyor.

Son düzenleme:
Tamam hocam şimdi dışarı çıkmam gerekti. Dönüşte sonucu yazarım. Sizi de çok meşgul ettim kusura bakmayın.

Olmadı yine.

Problemi çözdüm.
Öncelikle 4 adet fanı kontrolcüden ayırıp hepsini ayrı ayrı anakarta bağladım. Böylece DC modda istediğim fan hzılarına inebildim.
RGB kontrolü içinse kasanın LED tuşuna 3 saniye basılı tutunca kontrolü anakarta bırakıyor ve yazılım üzerinden ayarlanabiliyor.

Ne saçma bir uygulama bari 3 saniye basılı tutunca kontrolü anakarta bıraktığını yazmışlar mı? :D.

Neredeyse tüm kasa kontrolcülerinde böyle, LED butonuna 3 saniye basıp bırakırsanız anakart Sync moduna geçiyor, uzun süre basarsanız ledleri kapatıyor.