Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Merhaba. MSI MAG Pano M100R için kabloları nasıl takarım? Şu an bunları taktım doğru mu gidiyorum?
Eki Görüntüle 141717
Kasadan ses, USB 2.0, USB 3.0 soketleri çıkar onların yerleri belli zaten, anakart üzerinde yazar.
Bir de Power Switch, Reset Switch, HDD LED, Power LED uçları vardır, bunları anakartın kılavuzuna bakıp front panel soketindeki pinlere takacaksınız.
Merhaba. MSI MAG Pano M100R için kabloları nasıl takarım? Şu an bunları taktım doğru mu gidiyorum?
Eki Görüntüle 141717
Kasadan ses, USB 2.0, USB 3.0 soketleri çıkar onların yerleri belli zaten, anakart üzerinde yazar.
Bir de Power Switch, Reset Switch, HDD LED, Power LED uçları vardır, bunları anakartın kılavuzuna bakıp front panel soketindeki pinlere takacaksınız.
Elimde sadece bu kablolar kaldı hocam.Kasadan ses, USB 2.0, USB 3.0 soketleri çıkar onların yerleri belli zaten, anakart üzerinde yazar.
USB 3.0'ı taktım bu arada.
Dosya Ekleri
Peki hangi kabloyu takacam?
O kablolar yok hocam. Üstteki attığım kablolar var sadece. Bu arada bunlar ne?Soketlerinde yukarıda yazdığım, Power Switch, Power LED gibi ibareler olan kabloları bulun.
Dosya Ekleri
Bir şey yazmıyor hocam acaba o mu?Bu fan kontrolcü.
O kabloların olmaması imkansız, sisteme nasıl start vereceksiniz Power butonunun kablosu olmadan?
Şu sokette ne yazıyor?
Eki Görüntüle 141752