MSI MB B850M Gamıng Plus WIFI6E Nasıldır?

Bütçe
9000

BlackShadow

Yetkin
Son düzenleme:
Çalıştırır, çalıştırmasına ama BIOS sıkıntı.

@Ayhan Dönmez ne diyorsun hocam BIOS işine.

BIOS update olmadan çalışmaz (Patriot) Bir de Nitro ayarları lazım Patriot'a:

850 serisi 9000 serisini direkt destekler. Mesela B650 çipsetli bir anakarta 9700X takarsan çalışmaz, BIOS Update lazım. Ama 850 çipsette 7500F veya 9500F/9700x çalıştırırsın ikisine de destek verir default BIOS'ta.

Hocam anladığım kadarı ile sistemi açar, Windows kurarım ardından BIOS güncellemesi yaptıktan sonra bahsettiğiniz Nitro ayarlarını yaparım, doğru mu anladım? Bir de benim PSU 600W High Power Performance GD, Ben bunu şu anki sistemimde sorunsuz kullanıyorum, CPU kanalı 4+4 pinli ve max. 105W veriyor, 5070'i PCI-E güç kanalından 250W'a kadar çekiyor, sorunsuz yük altında kullanabiliyorum, bu PSU'yu kullanmaya devam edebilir miyim bu anakartta?

Kullanırsın.

@BlackShadow Bu kart öneririm ama bu fiyattayken, B650E çipset Gen5 desteği var. A620/B840 hariç hepsi Prom21 kullanıyor yonga, farkları yok, portlar ve Wi-Fi harici.

Flashback tuşu ile BIOS güncellersin boot etmezse sistem, B650/X670 tek eksi yönü o.

Son düzenleme:
Hocam bu anakartı gördüm ama maalesef bütçemi aşıyor.
Attığım MSI B850M Gaming'i aldım, umarım sorun yaşamam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…