aldaci26

Uzman
Başlıktaki anakart alınır mı arkadaşlar? Oyun oynuyorum Windows bilgisayarımda yalnızca. Şu an i5-12400F, DDR4 H610ME MSI anakart ve 16 GB RAM ile kullanıyorum. Fiyat ve taksit seçeneği cezbetti ne zamandır da ATX anakart almak istiyordum. Alınır mı? Alınırsa yanına 16 GB DDR5 RAM tavsiyeniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart neden değiştiriyorsunuz ki? Bir artısını göremedim ben.
mATX kullanıyorum, sıvı soğutma fan pompa desteği yok, ddr4, bir tane gen3 nvme ssd desteği var ve coil whine sesi var bilgisayar boştayken. Bence de aşırı bir artısı olmayacak ama hem ileriye dönük hem de fiyat güzel olunca almayı düşünüyorum. İhtiyacın var mı yada fazla performans alacak mısın diye sorarsan bence de hayır cevaplar ama bilemedim.

mATX kullanıyorum, sıvı soğutma fan pompa desteği yok, DDR4, bir tane gen3 NVMe SSD desteği var ve coil whine sesi var bilgisayar boştayken. Bence de aşırı bir artısı olmayacak ama hem ileriye dönük hem de fiyat güzel olunca almayı düşünüyorum. İhtiyacın var mı ya da fazla performans alacak mısın diye sorarsan bence de hayır cevaplar ama bilemedim.

Yani 6K anakart. Ben olsan biraz daha para biriktirip eldekileri satıp AM5'e geçerdim.

mATX kullanıyorum, sıvı soğutma fan pompa desteği yok, ddr4, bir tane gen3 nvme ssd desteği var ve coil whine sesi var bilgisayar boştayken. Bence de aşırı bir artısı olmayacak ama hem ileriye dönük hem de fiyat güzel olunca almayı düşünüyorum. İhtiyacın var mı yada fazla performans alacak mısın diye sorarsan bence de hayır cevaplar ama bilemedim.

İleriye dönük olsun istiyorsan işlemcini de sat AM5'e geç. Diğer türlü Intel tarafında o anakarta geçsen de kısıtlısın.

Coil Whine anakart ile alakasız.

Başlıktaki anakart alınır mı arkadaşlar? Oyun oynuyorum Windows bilgisayarımda yalnızca. Şu an i5-12400F, DDR4 H610ME MSI anakart ve 16 GB RAM ile kullanıyorum. Fiyat ve taksit seçeneği cezbetti ne zamandır da ATX anakart almak istiyordum. Alınır mı? Alınırsa yanına 16 GB DDR5 RAM tavsiyeniz var mıdır?

Evet alınır, oyun için kullanabilirsin fiyatına göre güzel anakarttır. Bellek önerisi: