Kardeşime alacağım demediniz mi?
Aynen B850M-K yok. Orta-üst alacağım için onu çoktan eledim.

@Ayhan Dönmez abi diğer setup için X870 ve B850-P arasında kalsan hangisini seçerdin? 9700X sipariş edeceğiz. RAM’leri henüz seçmedik. İşlemci hariç parçaları Amazon’dan alacağım için bunlar arasında kaldım. B850-P’ye daha yakınım.

@SHERLOCKED B850-P'de yaşadığın herhangi bir kronik sorun var mı? Stabilite açısından nasıldır, memnun musun? Deneyimi olan bir seni tanıyorum.

Son düzenleme:
@Mr. Falcon bir problem yaşamadım. Arkadaşım da X870 versiyonunu kullanıyor. Ben Micron, o Hynix RAM ile kullanıyor. Ben EXPO hariç bir ayara dokunmadım. Muhtemelen o da dokunmamıştır. Yaşadığım tek sorun çok fazla RGB LED bağladığım için RGB portlarından birini çökerttim :D. Onu da benim hatam olduğu için saymıyorum.

@Mr. Falcon bir problem yaşamadım. Arkadaşım da X870 versiyonunu kullanıyor. Ben Micron, o Hynix RAM ile kullanıyor. Ben EXPO hariç bir ayara dokunmadım. Muhtemelen o da dokunmamıştır. Yaşadığım tek sorun çok fazla RGB LED bağladığım için RGB portlarından birini çökerttim :D. Onu da benim hatam olduğu için saymıyorum.
Teşekkürler öncelikle. Ben full MSI yapacağım sistemi. X870’i farklı bir sistemde kullanacağım. B850-P’yi kendime düşünüyorum. RAM ayarı yapmayacağım bende. Birde CW sesi geliyor mu hiç kulağına? Benim ASUS anakartlarda ekran kartından CW sesi geliyordu kulağıma, Gigabyte’larda tam tersi gram yok. @SHERLOCKED