DracheN
Başarılı
Arkadaşlar bu iki sıvı soğutma arasında çok fark var mı? MSI sistemim olduğu için MSI tercih etmeyi düşünüyorum ama Arctic 6 yıl garantili ve yeni çıktı.
Senin bu Arctic faciasından haberin yok sanırım, Recep Bey'in bu yayını bir izleArkadaşlar bu iki sıvı soğutma arasında çok fark var mı? MSI sistemim olduğu için MSI tercih etmeyi düşünüyorum ama Arctic 6 yıl garantili ve yeni çıktı.
Senin bu Arctic faciasından haberin yok sanırım, Recep Bey'in bu yayını bir izle
Bütçe derdin yoksa MSI al geç. Arctic alanların bir kısmı da iade etti, soğutma olarak problemli olduğu için bazı Pro versiyonları, bazı ürünler defektli, neden öyle bilmiyorum. Foruma da konu açmışlardı.
9800X3D var hocam, Noctua U12A ile 90'lara yakın dereceler görüyorum.Bütçeniz varsa Arctic. F/P parasını hakeden bir ürün arıyorsanz DeepCool LT720 öneririm. Ek olarak işlemcinizin modeli nedir? Eğer 14900K, 9950X3D gibi işlemciler kullanmıyorsanız 2 fanlı sağlam bir hava soğutma ile yarı fiyatına ihtiyacınızı karşılarsınız. Ek olarak hava soğutmalar her zaman bakımı daha kolay ve daha uzun ömürlüdür. Çok ağır işler için kullandığınız bir sistem değilse hava soğutma tercih edebilirsiniz.
Sövmemek için kendini zor tuttu büyük ihtimal, herkes bu kadar sabırlı değildir, yayında birçok kişi destek olmaya çalıştı, yayını 4 saat uzattı bu Arctic mevzusu. Kendi sistemi olsa büyük ihtimal çoktan camdan aşağı atmıştı Arctic'iBu videoyu yeni gördüm sağ ol hocam, bayağı değiştirdi fikrimi.
Bu soğutucu ile 90 dereceleri görmek neredeyse imkansız hocam. PBO ayarlarını yaptınız mı?Bu videoyu yeni gördüm sağ ol hocam, bayağı değiştirdi fikrimi.
9800X3D var hocam, Noctua U12A ile 90'lara yakın dereceler görüyorum.