Detaylar
Kim cevapladı?DracheN
Başarılı
Sağ olun hocam tamamdır üste takacağım. Hayırlı olsun diyelim, verdim siparişi.Üste takmalısınız hocam bu modeli kesinlikle, önde çok verimli çalışmıyor kullanıcısı olarak söyleyebiliyorum.
melihenesbakal
Uzman
Hayırlı olsun hocam pişman etmeyecek ikili güle güle kullanınSağ olun hocam tamamdır üste takacağım. Hayırlı olsun diyelim, verdim siparişi.
Eki Görüntüle 176238
DracheN
Başarılı
Teşekkür ederim hocam, muhtemelen sistemi dizdikten sonra konu açıp sizi etiketlerim.Hayırlı olsun hocam pişman etmeyecek ikili güle güle kullanın![]()
melihenesbakal
Uzman
Ben teşekkür ederim hocam, memnuniyetle. Eğer 75 derece üstü sıcaklıklar görürseniz işlemcinizde bana geliyorsunuz fan eğrisi çiziyoruz ki meg s360'ın hazır ayarları yerine attığım eğrilerle iyi performans + sessizlik elde edebilirsiniz bilginize güzel bir eğridirTeşekkür ederim hocam, muhtemelen sistemi dizdikten sonra konu açıp sizi etiketlerim.![]()
DracheN
Başarılı
Aklımda hocam tamamdır.Ben teşekkür ederim hocam, memnuniyetle. Eğer 75 derece üstü sıcaklıklar görürseniz işlemcinizde bana geliyorsunuz fan eğrisi çiziyoruz ki meg s360'ın hazır ayarları yerine attığım eğrilerle iyi performans + sessizlik elde edebilirsiniz bilginize güzel bir eğridirEki Görüntüle 176255