Raasiel

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar.

Akşam yatarken monitörde herhangi bir sorun yoktu. Ancak ertesi gün kontrol ettiğimde ekran bu şekildeydi. Açık renkli sahnelerde bu noktalar pek belli olmuyor, fakat karanlık sahnelerde görseldeki duruma göre yaklaşık %20 oranında fark ediliyor. Paylaştığım fotoğrafta telefon doğrudan noktalara odaklandığı için sorun gerçekte olduğundan biraz daha belirgin görünmüş.

Bu sorunun nedeni ne olabilir acaba? Garanti ile iletişime geçtim, ürünü göndermemi ve inceleme yapacaklarını söylediler.

WhatsApp Image 2026-06-19 at 22.12.39.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ekran temizleme suyu ile de sildim distile su ile de silmediğim şey kalmadı. Ekranın sağ tarafı bezle prüssüz bir şekilde kayarken noktalı tarafları biraz bezde kendini hissettiriyor.

Dediğim gibi, biraz tükürük ile dener misiniz? Ekrana yakınsanız zamanla tükürük olmuş ve kurumuş olabilir. Çok ufak miktarda deneyin.

Dediğim gibi, biraz tükürük ile dener misiniz? Ekrana yakınsanız zamanla tükürük olmuş ve kurumuş olabilir. Çok ufak miktarda deneyin.
Şuan ekrana yakın değilim hocam ama o dediğinizi zaten denemiştim ilk başta :)) Bu arada bu olay akşam yatarken yoktu hocam yattım ertesi akşam baktım böyleydi belli olmaması zaten imkansız monitör kapalıyken.

Şu an ekrana yakın değilim hocam ama o dediğinizi zaten denemiştim ilk başta :)) bu arada bu olay akşam yatarken yoktu hocam yattım ertesi akşam baktım böyleydi belli olmaması zaten imkansız monitör kapalıyken.

Siz uyurken evdeki biri sinek falan öldürmüş olabilir mi monitörün üstünde :D