Shisui

Uzman
Arkadaşlar selam, sıfır bir sistem topladım. BIOS’tan birkaç ayar yapacağım fakat yapamıyorum. Sebebi tam olarak BIOS’a girince kasması ve donması. Ne Advanced ne de OC bölümüne giriş yapabiliyorum, takılı kalıyor. BIOS güncellemek istedim, 10 dakikalık işi 1 saatten fazla sürede yaptı. Bunun sebebi ne olabilir acaba?

Anakart: MSI MB MPG B850 Edge Ti WiFi AM5

Depolama: KC3000 1 TB

Bellek: Trident 32 GB (2x16 GB) DDR5 6000 MHz CL36

İşlemci: Ryzen 7 7800X3D

Arkadaşlar selam, sıfır bir sistem topladım. BIOS’tan birkaç ayar yapacağım fakat yapamıyorum. Sebebi tam olarak BIOS’a girince kasması ve donması. Ne Advanced ne de OC bölümüne giriş yapabiliyorum, takılı kalıyor. BIOS güncellemek istedim, 10 dakikalık işi 1 saatten fazla sürede yaptı. Bunun sebebi ne olabilir acaba?

Anakart: MSI MB MPG B850 Edge Ti WiFi AM5

Depolama: KC3000 1 TB

Bellek: Trident 32 GB (2x16 GB) DDR5 6000 MHz CL36

İşlemci: Ryzen 7 7800X3D

• KC3000 1 TB

@Shisui Sebebi bu olma ihtimali yüksek. Aynı sistemden Carbon Wi-Fi X870E ile toplandı, BIOS güncellenmiyor bile. MSI Center içerisinden güncelleyebiliyorsun sadece. SSD yuvasını değişip dene ya da 990 PRO takıp dene.

• KC3000 1 TB

@Shisui Sebebi bu olma ihtimali yüksek. Aynı sistemden Carbon Wi-Fi X870E ile toplandı, BIOS güncellenmiyor bile. MSI Center içerisinden güncelleyebiliyorsun sadece. SSD yuvasını değişip dene ya da 990 PRO takıp dene.
Hocam merhaba. Depolamayı çıkardım öyle denedim sorunum devam ediyor. Her yolu denedim fakat düzelen bir şey yok maalesef.

BIOS çipinde sıkıntı olabiliyor bu modellerde. ServisPoint yetkili servis ile iletişime geçin, kendileri yardımcı olacaktır.

Kendileri ile görüştüm anakartı yollamamı istediler ama bu da bana zulüm tertemiz kurdum bilgisayarı baştan kurmak istemiyorum da.

b7d2b7bf-cb17-44b9-9280-50bd3199026a.webp