Blood

Uzman
Yer
RİZE
Ürün yeni çıkmış anladığım kadarıyla. İçerik olarak maalesef Türkçe yok. Ürün nasıl pompası sesli mi? Bilgilendirebilecek kişilerden yardım bekliyorum. MSI'da bu seri tam olarak ne anlama geliyor(MPG)? 3 farklı serisi var diye biliyorum. Hangi klasmanın bir ürünü bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Sadece soğutma performansı demişsiniz. Ne rgb fanı ne lcd pompası var. Fiyatı bir zahmet ucuz olsun.

Ben beğendim. Lcd bir model arıyorum. Performansı tam olarak nasıl oluğunu görmek istiyorum. Fiyatı 10k bu seviye bir ürün mü? 170 dolar dı yanlış hatırlamıyorsam. Vergi yükümüzü düşünce bana satış fiyatı da uygun geldi.

Sadece soğutma performansı demişsiniz. Ne RGB fanı ne LCD pompası var. Fiyatı bir zahmet ucuz olsun.

Performansı fiyatına göre kötü olan bir modelin pompasını değerlendirmenin bir anlamı yok, RGB isterseniz 3500 TL'ye güzel RGB'li soğutucular var, sıvı soğutma niye alınır? Tabii ki iyi soğutma için.

Merhaba bende yeni sistemime aldım, kullanıyorum.
Ses ilk açılışta sistem tam açılana kadar sesli sistem başlayınca msi centerı kurduktan sonra ayarları yapınca düzeliyor.
Ayarlarımı ekledim.

Lakin ikinci monitör olarak görüyor sistemde bazı uygulamaları orda görüyorum, bir türlü ikinci monitör olmaktan kurtaramadım, kaldır dedim devre dışı bırak dedim yine de olmadı, msi centerda seçtiğim ekranı yansıtmıyor. Ne yapabilirim bilgisi olan varsa sevinirim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-01-28 002333.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-28 002333.webp
    69,8 KB · Görüntüleme: 44