Çözüldü MSI Oculux NXG253R vs DELL Alienware AW2524H

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DracheN

Başarılı
Arkadaşlar iki monitör arasından hangisi tercih edilmeli? MSI MAG 251RX kullanıyorum, MSI monitörümden memnunum aslında o yüzden MSI'dan gitmek istiyorum ama kararsız kaldım. Yardımcı olur musunuz? MSI'ın sRGB %110, DELL %99. Bu fark edilir mi? Bunun dışında DELL önde her şeyde.

Çözüm
MSI icin sRGB hacmi girilmisken Dell icin sRGB kapsami girilmis DisplaySpecifications'a. Yani kiyaslanan degerler ayni degil, dolayisiyla MSI'in bir ustunlugu yok. Bunun disinda Oculux'u bos ver. AW2524HF 500 Hz oldugu icin hem daha smooth bir deneyim sunacak hem de native bir sekilde 2ms MPRT aldigin icin (Oculux'ta 2.8ms) daha iyi bir hareket bulanikligi performansi elde edeceksin, bu da rekabetci oyunlarda daha iyi bir deneyim demek.
Msi son zamanlarda monitörlerde çok sıkıntı yaşatıyor. Dell olan güzel gibi ben onu alırdım.

MSI icin sRGB hacmi girilmisken Dell icin sRGB kapsami girilmis DisplaySpecifications'a. Yani kiyaslanan degerler ayni degil, dolayisiyla MSI'in bir ustunlugu yok. Bunun disinda Oculux'u bos ver. AW2524HF 500 Hz oldugu icin hem daha smooth bir deneyim sunacak hem de native bir sekilde 2ms MPRT aldigin icin (Oculux'ta 2.8ms) daha iyi bir hareket bulanikligi performansi elde edeceksin, bu da rekabetci oyunlarda daha iyi bir deneyim demek.

Çözüm
Sağ olasın hocam. 4070 var bende. AW2524HF mi yoksa AW2524H mi alayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…