Mhtsmk021

Çalışkan
  • Anakart: MSI Pro B650M e
  • İşlemci: 7500F
  • Ekran Kartı: INNO 3D 5060 Ti 16 GB
  • İşletim Sistemi: Windows 10

Bilgisayar sıfır toplandı tüm parçaları sıfır bilgisayarcı tarafından toplandı her türlü mavi ekran hatasını veriyor. Göstermediğimiz bilgisayarcı kalmadı, kimse sorunu çözemedi en son bütün parçalar kontrol edildi. Bir PSU kaldı.

Minidump dosyasını paylaşın hocam.

Minidump dosyasını paylaşın hocam.

2 minidump dosyası 0 KB gözüktüğü için açılmıyor. Diğer 3'üne baktım, 2'sinde ntkrnlmp.exe, 1'inde Wof.syshatası almışsın. Bunun dışında Wof.sys hatası aldığın dosyada FLTMGR hatası da gözüküyor.

Olası şüpheliler: RAM ve SSD.

EXPO/XMP ayarı ne durumda? RAM modeli nedir? SSD modeli nedir?

Bunun dışında yazılımsal durum olarak BIOS güncellemesi yapın, GPU sürücülerini DDU ile temizleyip baştan kurun, çipset sürücülerini güncelleyin, Windows'un otomatik güncelleme ayarını kapatın.

Bir de vgk.sys gözüküyor, bu da Vanguard'ın hatalı/eksik kurulduğuna yönelik bir işaret. Vanguard'ı da tamamen silip tekrar yükleyin.

RAM ve SSD sıfır hepsi başka bilgisayarlarda test edildi.

2 minidump dosyası 0 KB gözüktüğü için açılmıyor. Diğer 3'üne baktım, 2'sinde ntkrnlmp.exe, 1'inde Wof.syshatası almışsın. Bunun dışında Wof.sys hatası aldığın dosyada fltmgr hatası da gözüküyor.

Olası şüpheliler: RAM ve SSD.

EXPO/XMP ayarı ne durumda? RAM modeli nedir? SSD modeli nedir?

Bunun dışında yazılımsal durum olarak BIOS güncellemesi yapın, GPU sürücülerini DDU ile temizleyip baştan kurun, çipset sürücülerini güncelleyin, Windows'un otomatik güncelleme ayarını kapatın.

Bir de vgk.sys gözüküyor, bu da Vanguard'ın hatalı/eksik kurulduğuna yönelik bir işaret. Vanguard'ı da tamamen silip tekrar yükleyin.

MSI Spatium m 450.
XPG DDR5 8 GB RAM
Dediklerinizi yaptım CS de oyuna girdikten sonra restart attı.
CMD'den Windows dosyalarını taratıp onarttım ayrıca yine sonuç aynı.

https://www.mediafire.com/file/myn2fk06mma27z5/Yeni_klas%C3%B6r.zip/file güncel hatalar burada

RAM ve SSD sıfır hepsi başka bilgisayarlarda test edildi.

MSI Spatium m 450.
XPG DDR5 8 GB RAM
Dediklerinizi yaptım CS de oyuna girdikten sonra restart attı.
CMD'den Windows dosyalarını taratıp onarttım ayrıca yine sonuç aynı.

https://www.mediafire.com/file/myn2fk06mma27z5/Yeni_klas%C3%B6r.zip/file güncel hatalar burada

Şimdiden 13 hata verdi testin başındayken umarım ramdir aydınlatır mısınız

Vatan Bilgisayar'a RAM'leri yolladım 1 RAM geldi sorunsuz diye ama bilgisayar mavi ekran veriyor yine.

Bilgisayar mavi ekran hata vermeye devam ediyor göstermediğimiz bilgisayarcı kalmadı 3 aydır bilgisayar yatıyor lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• 863e998f-1906-4066-be30-6ec2baa0432e.webp
    863e998f-1906-4066-be30-6ec2baa0432e.webp
    1,6 MB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme: