Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?kadirCN
Yetkin
Merakımdan soruyorum elimde MSI Pro H410M b anakart var. Bildiğiniz üzere Intel H410 anakartlara destek vermiyor ama bu anakart H510 chipsete sahip, bu anakart 11. nesil Intel işlemci destekler mi?
Destekler diye biliyorum kesin değilim.
Desteklemez.
H410 chipset var anakartta.
Nasıl destekleyebilir?
kadirCN
Yetkin
Desteklemez.
H410 chipset var anakartta.
Nasıl destekleyebilir?
PRO H410M-B
PRO series motherboards, tuned for better performance by Core Boost, DDR4 Boost, Gen3, USB 3.2 Gen 1
İlk defa gördüm. İlginç.Eki Görüntüle 17959![]()
PRO H410M-B
PRO series motherboards, tuned for better performance by Core Boost, DDR4 Boost, Gen3, USB 3.2 Gen 1tr.msi.com
kadirCN
Yetkin
Ama bazı yerlerde de H410 diyor bayağı saçma olmuş.
H410 o büyük ihtimalle. H510 olamaz çünkü.Ama bazı yerlerde de H410 diyor bayağı saçma olmuş.
- Makaleler
- 4
Ilk revizyonda H410'dur yeni uretimlerde H510'da koyabiliyorlar tek ornek bu degil. H410M-H'nin de V3 surumunde H510 var ama bu cok fark ettirmiyor yine 11.nesilleri desteklemiyorlar. Muhtemelen Intel anakart ureticilerine H410 tedarik etmiyor artik bu yuzden oyle.Ama bazı yerlerde de H410 diyor bayağı saçma olmuş.
Seboş
Başarılı
Ilk revizyonda H410'dur yeni uretimlerde H510'da koyabiliyorlar tek ornek bu degil. H410M-H'nin de V3 surumunde H510 var ama bu cok fark ettirmiyor yine 11.nesilleri desteklemiyorlar. Muhtemelen Intel anakart ureticilerine H410 tedarik etmiyor artik bu yuzden oyle.
H510 chipseti görünce kafam karıştı internette araştırdım ama tam net bir şey bulamadım.
MSI canlı destek var mış oraya bir sordum bakalım ne diyecekler.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-