Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

7070

Deneyimli
MSI Pro H410M-B anakarta sahibim. ARGB fanlarım var ve PSU'ya bağlı, ben bunları anakarta bağlayabilir miyim? İyi sosyaller.

Çözüm
O anakartta ARGB girişi yok diye biliyorum hocam. Anakartınızı kontrol edin +5V 3 pinlik bir giriş var mı diye.
Fanı çalıştırmak için oraya takabilirsiniz zaten. Benim bahsettiğim nokta ışıkları. Işıklarını ARGB header olmadığı sürece anakarta takamazsınız.

Hocam benim 3 pinli 2 tane fanım var ve bunlar PSU'ya bağlı SYS_FAN girişine de uymuyor. Benim amacım Mystic Light ile fanları kontrol edebilmek. Bunun için fanları değiştirip 4 tane ARGB fan almak istiyorum. Anakartımla bunu yapamaz mıyım, neler almam gerekir?

Hocam benim 3 pinli 2 tane fanım var ve bunlar PSU'ya bağlı SYS_FAN girişine de uymuyor. Benim amacım Mystic Light ile fanları kontrol edebilmek. Bunun için fanları değiştirip 4 tane ARGB fan almak istiyorum. Anakartımla bunu yapamaz mıyım, neler almam gerekir?
Mystic Light ile fanları koordine edebilmek için anakartın ARGB desteklemesi gerekiyor işte hocam. Bende de MSI PRO H610M-E var fakat desteklemediği için kontrolcüye bağladım fanları. Ha bazı H chipsetlerde ARGB özelliği oluyor fakat sizinkinde bulamadım. Şayet yoksa dediğinizi yapmak için anakart değiştirmeniz gerekir.

Mystic Light ile fanları koordine edebilmek için anakartın ARGB desteklemesi gerekiyor işte hocam. Bende de MSI Pro H610M-E var fakat desteklemediği için kontrolcüye bağladım fanları. Ha bazı H chipsetlerde ARGB özelliği oluyor fakat sizinkinde bulamadım. Şayet yoksa dediğinizi yapmak için anakart değiştirmeniz gerekir.

Teşekkür ederim hocam yardımınız için.