Winner Üstün Profesör Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.371 Çözümler 3 Beğeniler 1.469 Bugün 16:51 #1 Recep Baltaş'ın dediklerinin aynısını yapıyorum. USB'yi seçtiğimde BIOS update dosyasını görmüyor. FAT32 USB.
Recep Baltaş'ın dediklerinin aynısını yapıyorum. USB'yi seçtiğimde BIOS update dosyasını görmüyor. FAT32 USB.
Çözüm Winner Bugün 17:07 X99 dedi: USB belleği anakartın arka kısmına USB 2.0 yani siyah girişe taktınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hem öne hem arkaya takmayı denedim, yine de görmedi. Yanlış BIOS'u kuruyormuşum başından beri. Ondan görmemiş. Doğrusu bu: X99 dedi: USB belleği anakartın arka kısmına USB 2.0 yani siyah girişe taktınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Direkt Windows'a girdi güncelleme bittikten sonra, bir şey yapmak gerekir mi? USB'yi çekeyim mi?
X99 dedi: USB belleği anakartın arka kısmına USB 2.0 yani siyah girişe taktınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hem öne hem arkaya takmayı denedim, yine de görmedi. Yanlış BIOS'u kuruyormuşum başından beri. Ondan görmemiş. Doğrusu bu: X99 dedi: USB belleği anakartın arka kısmına USB 2.0 yani siyah girişe taktınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Direkt Windows'a girdi güncelleme bittikten sonra, bir şey yapmak gerekir mi? USB'yi çekeyim mi?
KS KS Winner Üstün Profesör Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.371 Çözümler 3 Beğeniler 1.469 Bugün 17:23 #11 X99 dedi: Uyuşmaz normaldir. Direkt BIOS'tan kurduğun sürüm gözüküyor mu onu kontrol et, diğerleri gereksiz. Genişletmek için tıkla... Hocam direkt sitedeki en üsttekini kurup geçtim. Artı 0 Eksi
X99 dedi: Uyuşmaz normaldir. Direkt BIOS'tan kurduğun sürüm gözüküyor mu onu kontrol et, diğerleri gereksiz. Genişletmek için tıkla... Hocam direkt sitedeki en üsttekini kurup geçtim.
X99 Üstün Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 2.483 Çözümler 28 Beğeniler 2.505 Yer Asgard Bugün 17:24 #12 Winner dedi: Hocam direkt sitedeki en üsttekini kurup geçtim. Genişletmek için tıkla... Olay bitmiştir o zaman, hayırlı olsun. Artı 0 Eksi
Winner dedi: Hocam direkt sitedeki en üsttekini kurup geçtim. Genişletmek için tıkla... Olay bitmiştir o zaman, hayırlı olsun.