İlker67 Uzman Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 23 Çözümler 1 Beğeniler 1 29 Eylül 2024 #1 Bu anakartın işlemci overclock desteği var mı? Ona göre K serisi bir işlemci alacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2024
Çözüm Talha Yiğit 29 Eylül 2024 İlker67 dedi: Bu anakartın işlemci overclock desteği var mı? Ona göre K serisi bir işlemci alacağım. Genişletmek için tıkla... Intel'de sadece Z serisi anakartlarda overclock yapılıyor.
İlker67 dedi: Bu anakartın işlemci overclock desteği var mı? Ona göre K serisi bir işlemci alacağım. Genişletmek için tıkla... Intel'de sadece Z serisi anakartlarda overclock yapılıyor.
Talha Yiğit Yetkin Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 10 Beğeniler 973 Yer Konya 29 Eylül 2024 #2 İlker67 dedi: Bu anakartın işlemci overclock desteği var mı? Ona göre K serisi bir işlemci alacağım. Genişletmek için tıkla... Intel'de sadece Z serisi anakartlarda overclock yapılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
İlker67 dedi: Bu anakartın işlemci overclock desteği var mı? Ona göre K serisi bir işlemci alacağım. Genişletmek için tıkla... Intel'de sadece Z serisi anakartlarda overclock yapılıyor.
KS KS İlker67 Uzman Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 23 Çözümler 1 Beğeniler 1 29 Eylül 2024 #3 Talha Yiğit dedi: Intel'de sadece Z serisi anakartlarda overclock yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hocam? RAM OC desteği var yazıyor ama işlemci desteği yok mu yani? O zaman boşuna K serisi bir işlemci almayayım değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Talha Yiğit dedi: Intel'de sadece Z serisi anakartlarda overclock yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hocam? RAM OC desteği var yazıyor ama işlemci desteği yok mu yani? O zaman boşuna K serisi bir işlemci almayayım değil mi?
Talha Yiğit Yetkin Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 10 Beğeniler 973 Yer Konya 29 Eylül 2024 #4 İlker67 dedi: Emin misiniz hocam? RAM OC desteği var yazıyor ama işlemci desteği yok mu yani? O zaman boşuna K serisi bir işlemci almayayım değil mi? Genişletmek için tıkla... RAM'lerin frekansları ayarlanabilir sanırım ama işlemci için söz konusu değil. AMD'ye yönelirseniz B ve X serilerinde var. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
İlker67 dedi: Emin misiniz hocam? RAM OC desteği var yazıyor ama işlemci desteği yok mu yani? O zaman boşuna K serisi bir işlemci almayayım değil mi? Genişletmek için tıkla... RAM'lerin frekansları ayarlanabilir sanırım ama işlemci için söz konusu değil. AMD'ye yönelirseniz B ve X serilerinde var.
KS KS İlker67 Uzman Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 23 Çözümler 1 Beğeniler 1 29 Eylül 2024 #5 Talha Yiğit dedi: RAM'lerin frekansları ayarlanabilir sanırım ama işlemci için söz konusu değil. AMD'ye yönelirseniz B ve X serilerinde var. Genişletmek için tıkla... Bu anakartı aldım bi' kere, o zaman K serisi işlemci almıyorum boşuna, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Talha Yiğit dedi: RAM'lerin frekansları ayarlanabilir sanırım ama işlemci için söz konusu değil. AMD'ye yönelirseniz B ve X serilerinde var. Genişletmek için tıkla... Bu anakartı aldım bi' kere, o zaman K serisi işlemci almıyorum boşuna, teşekkürler.
Talha Yiğit Yetkin Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 10 Beğeniler 973 Yer Konya 29 Eylül 2024 #6 İlker67 dedi: Bu anakartı aldım bir kere o zaman k serisi işlemci almıyorum boşuna teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, işlemci alacaksınız anladığım kadarıyla, almadan anakartı satıp AMD'ye geçiş yapabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
İlker67 dedi: Bu anakartı aldım bir kere o zaman k serisi işlemci almıyorum boşuna teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, işlemci alacaksınız anladığım kadarıyla, almadan anakartı satıp AMD'ye geçiş yapabilirsiniz.
KS KS İlker67 Uzman Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 23 Çözümler 1 Beğeniler 1 29 Eylül 2024 #7 Talha Yiğit dedi: Rica ederim, işlemci alacaksınız anladığım kadarıyla, almadan anakartı satıp AMD'ye geçiş yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 3K'ya aldım bu anakartı, uygun diye düşünüyorum. AMD'yi ekran kartında tercih ettim, bir ilk olabilir, Intel işlemci AMD ekran kartı o da bizim farkımız olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Talha Yiğit dedi: Rica ederim, işlemci alacaksınız anladığım kadarıyla, almadan anakartı satıp AMD'ye geçiş yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 3K'ya aldım bu anakartı, uygun diye düşünüyorum. AMD'yi ekran kartında tercih ettim, bir ilk olabilir, Intel işlemci AMD ekran kartı o da bizim farkımız olsun.