Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bu anakartın işlemci overclock desteği var mı? Ona göre K serisi bir işlemci alacağım.
Intel'de sadece Z serisi anakartlarda overclock yapılıyor.
Talha Yiğit
Yetkin
Bu anakartın işlemci overclock desteği var mı? Ona göre K serisi bir işlemci alacağım.
Intel'de sadece Z serisi anakartlarda overclock yapılıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
İlker67
Uzman
Emin misiniz hocam? RAM OC desteği var yazıyor ama işlemci desteği yok mu yani? O zaman boşuna K serisi bir işlemci almayayım değil mi?Intel'de sadece Z serisi anakartlarda overclock yapılıyor.
Talha Yiğit
Yetkin
Emin misiniz hocam? RAM OC desteği var yazıyor ama işlemci desteği yok mu yani? O zaman boşuna K serisi bir işlemci almayayım değil mi?
RAM'lerin frekansları ayarlanabilir sanırım ama işlemci için söz konusu değil. AMD'ye yönelirseniz B ve X serilerinde var.
İlker67
Uzman
Bu anakartı aldım bi' kere, o zaman K serisi işlemci almıyorum boşuna, teşekkürler.RAM'lerin frekansları ayarlanabilir sanırım ama işlemci için söz konusu değil. AMD'ye yönelirseniz B ve X serilerinde var.
Talha Yiğit
Yetkin
Bu anakartı aldım bir kere o zaman k serisi işlemci almıyorum boşuna teşekkürler.
Rica ederim, işlemci alacaksınız anladığım kadarıyla, almadan anakartı satıp AMD'ye geçiş yapabilirsiniz.
İlker67
Uzman
3K'ya aldım bu anakartı, uygun diye düşünüyorum. AMD'yi ekran kartında tercih ettim, bir ilk olabilir, Intel işlemci AMD ekran kartıRica ederim, işlemci alacaksınız anladığım kadarıyla, almadan anakartı satıp AMD'ye geçiş yapabilirsiniz.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-