LarkoS

Uzman
Merhaba sistem topluyorum bugün MSI 5070 Gaming Trio aldım (36k) nasıl fiyatı sizce?
Yanına işlemci olarak ya 9800X3D ya da 9850X3D düşünüyorum aralarında cok bir fiyat farkı yok fakat kararsız kaldım hangisini tavsiye edersiniz?
Anakart olarak ne almayım sizce pek anakartlar hakkında bilgim yok maalesef yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba sistem topluyorum bugün MSI 5070 Gaming Trio aldım (36k) nasıl fiyatı sizce?
Güzel model, hatta RTX 5070 için overkil. 36K fiyata muadili bir model de yok.
Espor oyunları çok oynamıyorsan 9700X daha mantıklı. X3D'ler genel olarak espor oyunlarında iyi.
Anakart olarak ;
Wi-fi istiyorum dersen şu ikili arasında kaldım bende. @LH44 ve @Ayhan Dönmez
MSI bana daha dolu geldi de BIOS gibi konulara uzağım.

Güzel model, hatta RTX 5070 için overkil. 36K fiyata muadili bir model de yok.
Espor oyunları çok oynamıyorsan 9700X daha mantıklı. X3D'ler genel olarak espor oyunlarında iyi.
Anakart olarak ;
Wi-fi istiyorum dersen şu ikili arasında kaldım bende. @LH44 ve @Ayhan Dönmez
MSI bana daha dolu geldi de BIOS gibi konulara uzağım.

1774804230509.webp

BIOS olarak güncel sayabiliriz, B650 olmasına rağmen Refresh Mode'yi almış. Eğer MSI yazılım tarafında bu denli geriden seyretmeseydi ya da çoğu sistemde instabilite yaratmasaydı AM5'te tek geçerdim zaten. Marka-model dikkat etmek lazım, mesela bu kart özelinde stabilite belki sorun olmaz Tomahawk'lardaki gibi. Bu kartta @AliNk sanırım Patriot H-die DR ayarlamıştım. Kendisi stabilliğini savunuyor ve garanti ediyorsa opsiyon dahilinde düşünülebilir. Force şartı yok, bizim esnaf maalesef sağlam zamladı Amca'nın reklamdan sonra. B850M-K aynı mantıkta bir diğer opsiyon olabilir. @michaelscofield @LH44 ektra görüş belirtecektir yine, bana kıyasla piyasaya daha hakimler. Ben ne zaman piyasayı dolaşsam ağzım açık kalıyor. :)

Eki Görüntüle 236901

BIOS olarak güncel sayabiliriz, B650 olmasına rağmen Refresh Mode'yi almış. Eğer MSI yazılım tarafında bu denli geriden seyretmeseydi ya da çoğu sistemde instabilite yaratmasaydı AM5'te tek geçerdim zaten. Marka-model dikkat etmek lazım, mesela bu kart özelinde stabilite belki sorun olmaz Tomahawk'lardaki gibi. Bu kartta @AliNk sanırım Patriot H-die DR ayarlamıştım. Kendisi stabilliğini savunuyor ve garanti ediyorsa opsiyon dahilinde düşünülebilir. Force şartı yok, bizim esnaf maalesef sağlam zamladı Amca'nın reklamdan sonra. B850M-K aynı mantıkta bir diğer opsiyon olabilir. @michaelscofield @LH44 ektra görüş belirtecektir yine, bana kıyasla piyasaya daha hakimler. Ben ne zaman piyasayı dolaşsam ağzım açık kalıyor. :)

1774805197134.webp

Bu da benim kart, servisteki. Tomahawk'tan az çekmedik. O yüzden marka-model çok dikkatli olmanız lazım. Bu kırmızı T-Force'lar 6000 CL38 A-die geliyor bir de. :) @michaelscofield @LH44 @ggbye