Geçen günlerde forumda RTX 5080 model önerisi istemiştim. Aslında RTX 5080 almak da istiyordum. İkinci el uygun fiyata temiz MSI RTX 5070 Ti Gaming Trio bulunca kaçırmak istemedim. Kartı bugün test ettim. Bu değerler sizce nasıl? Sıcaklığın birkaç derece düşük olmasını beklerdim fakat testi sağladığım kasanın hava akışı berbattı. Üstelik oda da sıcaktı. Bunu göz önünde bulundurarak cevaplarsanız memnun olurum.
Detaylar
Kim cevapladı?RapidLemming955
Yetkin
Bahsettiğiniz koşullarda normal sıcaklıklar.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
OC+ ne farkı var tam bakamadım.
Hava akışı ne kadar berbat olabilir ki sıcaklıkları ve RPM'leri bu kadar arttırdı şaşırdım.
Hocam bu test furmark testi mi peki? Tam anlayamadımEki Görüntüle 258400
OC+ ne farkı var tam bakamadım.
Hava akışı ne kadar berbat olabilir ki sıcaklıkları ve RPM'leri bu kadar arttırdı şaşırdım.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Furmark kadar ısıtmayan ama yine de ısıtan oyunlardan alıyor olmaları lazım.Hocam bu test furmark testi mi peki? Tam anlayamadım
MSI GeForce RTX 5070 Ti Gaming Trio OC+ Review
The MSI GeForce RTX 5070 Ti Gaming Trio OC+ is a custom-design variant with a triple slot, triple-fan cooling solution. Testing in our review confirms, this card runs whisper-quiet and at good temperatures. Overclocking potential was fantastic, achieving 12% extra FPS in real-life testing.