PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, MSI Ventus 3X OC RTX 5090 alınır mı? Ventus serisi bana çok dandik geliyor, o yüzden soruyorum. Sıcaklığı nasıl, ısınıyor mu?

Hocam ama çok pahalı diğer kartlar. Normalde ROG Astral düşünüyordum da ROG Astral ile Ventus arasında 30 bin TL fark var :(

ASUS TUF ve Gainward Phantom bile daha albenili.
Bütçe çıkıyorsa Gaming Trio bakın. (Satıcı hakkında bür bilgim yok, model olarak önerdim.)

Ağır iş yapacaksanız ROG Astral öneririm. Oyun oynayacaksanız hiç çekinmeyin. Ayrıca kasanız küçük ve hava akışı güzelse MSI'ı alabilirsiniz. Şunu da belirtmekte fayda var; MSI'ın kullandığı fanlar Suprim'de kullandığı tasarım değil. (yanlışım varsa düzeltin) Giriş seviyesi de olsa 5090 sahibi olayım sadece oyun oynayacağım diyorsanız alabilirsiniz bu modeli. ROG yerine bütçenizi biraz arttırma imkanınız varsa TUF alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağır iş yapacaksanız ROG Astral öneririm. Oyun oynayacaksanız hiç çekinmeyin. Ayrıca kasanız küçük ve hava akışı güzelse MSI'ı alabilirsiniz. Şunu da belirtmekte fayda var; MSI'ın kullandığı fanlar Suprim'de kullandığı tasarım değil. (yanlışım varsa düzeltin) Giriş seviyesi de olsa 5090 sahibi olayım sadece oyun oynayacağım diyorsanız alabilirsiniz bu modeli. ROG yerine bütçenizi biraz arttırma imkanınız varsa TUF alabilirsiniz.

Sadece oyun oynayacağım 4K ultrada kasa bayağı büyük hava akışı iyi ama sıcaklıklar ne alemde hiç bilmiyorum ayrıca 5090 için 70 derece normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ventus serisini hiç beğenmiyorum, benim düşüncem bu bütçelere çıktıysan en azından ASUS TUF 5090 alman daha iyi olur.

Ventus serisini hiç beğenmiyorum, benim düşüncem bu bütçelere çıktıysan en azından ASUS TUF 5090 alman daha iyi olur.
Bende hiç sevmiyorum hocam ya ve bende öyle düşünüyorum ama işte resmi satıcıların hiçbiri satmıyor maalesef Amazon veya Hepsiburada kendisi satsa direkt alırdım.

Son düzenleme: