fatihbrglng

Gelişen
Merhaba,

Geçtiğimiz günlerde linkte de belirttiğim MSI Stealth 14 AI Studio A1VFG-217XTR model notebooku satın aldım. Ürünü bu sabah dış kahverengi kutusundan çıkartıp iç kutusundaki teknik özelliklerine baktığımda linkte ve faturada 'OLED' olduğu belirtilen ürün yerine 'IPS-level' ekranlı modelin gönderildiğini fark ettim. Hepsiburada üzerinden değişim talebi başlattım. Bugün günlerden pazar olduğu için satıcıyla irtibat kuramadım. OLED olmasından ötürü satın alma işlemini yaptığım bu notebookun bu modelinde OLED ekranın bulunmaması durumunda MSI Stealth 14 AI Studio A1VFG-063TR modeliyle değişim talep etme hakkım var mıdır?

Merhaba,

Geçtiğimiz günlerde linkte de belirttiğim MSI Stealth 14 AI Studio A1VFG-217XTR model notebooku satın aldım. Ürünü bu sabah dış kahverengi kutusundan çıkartıp iç kutusundaki teknik özelliklerine baktığımda linkte ve faturada 'OLED' olduğu belirtilen ürün yerine 'IPS-level' ekranlı modelin gönderildiğini fark ettim. Hepsiburada üzerinden değişim talebi başlattım. Bugün günlerden pazar olduğu için satıcıyla irtibat kuramadım. OLED olmasından ötürü satın alma işlemini yaptığım bu notebookun bu modelinde OLED ekranın bulunmaması durumunda MSI Stealth 14 AI Studio A1VFG-063TR modeliyle değişim talep etme hakkım var mıdır?
  • Evet, eğer aldığınız ürünün özellikleriyle satılan ürün arasında bir uyumsuzluk varsa, değişim talep etme hakkınız bulunmaktadır.
  • “OLED” ekran belirtildiği halde “IPS-level” ekranın gönderilmiş olması, ürünün tanıtımında yer alan teknik özelliklerin yanlış beyan edilmesi anlamına gelebilir.
  • Bu nedenle, Hepsiburada üzerinden başlattığınız değişim talebi doğru bir adımdır.
  • MSI Stealth 14 AI Studio A1VFG-063TR modeli, özellikleri itibarıyla benzer bir cihazdır; ancak, satıcı ile değişim yaparken, ekran tipi gibi önemli farklılıkları göz önünde bulundurmanız önemlidir.
  • İletişim kurduğunuzda, durumu net bir şekilde açıklayın ve OLED ekranın sizin için neden önemli olduğunu belirtin.

Bu haklarınızı kullanarak sorununuzu çözebilirsiniz.