mmaydin0144
Uzman
Herkese merhaba, MSI Thin GF63 12VE-066US oyuncu laptopu sizce alınır mı? Ekran kartının watt değeri düşük olması biraz kafamı karıştırıyor.
İkinci el bir arkadaş satıyor uygun fiyata bende online ve hikayeli oyunlar için düşünüyordum.Her şeyiyle olmamış bir model. MSI'ın alt modellerine bulaşmayın. Bütçe nedir? Ne için kullanacaksınız?
İkinci el bir arkadaş satıyor uygun fiyata bende online ve hikayeli oyunlar için düşünüyordum.
Bütçe 20 bin TL
Nasıl bir cihazdır kronik arızaları var mıdır?
Sıvı metal ile soğutuluyor. Güzel cihazdır. Ekranın sağ üstünde leke var mış sadece. Yaparım derseniz bu fiyata rakipsiz. Olmaz derseniz 2.el LOQ 15IRH8 bakın.
Şuan tek korkum arızalı çıkma ihtimali. Peki donanımsal arıza olup olmadığını nasıl anlayabiliriz testler ile falan. Çünkü son aldığımız ikinci el laptop güç devresi arızalı çıktı mesela.Sıvı metal ile soğutuluyor. Güzel cihazdır. Ekranın sağ üstünde leke var mış sadece. Yaparım derseniz bu fiyata rakipsiz. Olmaz derseniz 2.el LOQ 15IRH8 bakın.
Şu an tek korkum arızalı çıkma ihtimali. Peki donanımsal arıza olup olmadığını nasıl anlayabiliriz testler ile falan.
Sıvı metal soğutmalı düşünmüyorum zaten, sökmek gerektiğinde çipin elimde kalmasını istemem.Fazla ısı halinde sıvı metal viskozite kararlığı bozulup normalden akışkan hale gelir ki, Acer modellerinde bu konuda şikayet var. Sıvı metal var ama yeterli korumayı sağlamak konusunda berbatlar.
"Ne zırvalıyor bu?" diyenler için:
Ayrıca sıvı metal zamanla soğutucu blok ve işlemci yüzeyinde aşınmaya neden oluyor, çekirdeği çiziyor. Uzun vadede işlemciyi kullanılmaz hale getirmesi de cabası.