troken
Başarılı
Bu monitörleri Türkiye'ye neden sevk etmiyor bunlar? Değişim işlemim yapılmıyor bunlar yüzünden.
Bu konuda sorun yaşamanız için üzgünüm. MSI'nin Türkiye'ye OLED monitör göndermeme nedeni, genellikle şu sebeplerden kaynaklanabilir:Bu monitörleri Türkiye'ye neden sevk etmiyor bunlar? Değişim işlemim yapılmıyor bunlar yüzünden.
25 Haziran'da mail attılar:Sizin durum ne oldu? Temmuz ayında OLED vereceklerdi sanırım.
25 Haziran'da mail attılar:
Aşağıdaki model uygun mudur peki?
Ürünün Temmuz'un ilk haftası stoklarımızda olması beklenmektedir.
271qp QD-OLED
İlk hafta dedikleri 31 Temmuz'ya da 1-2 Ağustos arasında İncehesap'ın stoklarına girdi, hatırladığım kadarı ile.
28 Temmuz'da da tarafıma THH kararı ulaştı. Karar başvuru sahibinin kabulüne çıktı MSI 271qpx modeli ücretsiz olarak teslim edilmesine olarak. Ürününde stokları yok vermiyorlar. İlamlı icra takibi başlayacağım.
Ürün temin edilemiyor ise 322 urx modelini verin dedim.
Bu nedenle, karar gereği bu model temin edilemiyorsa, teknik ve segment olarak en yakın muadil olan ve yetkili satıcı İncehesap'ta satışta olan aşağıdaki MPG 322urx QD-OLED 31.5" 4K 240 Hz modeli ile derhal değişimin yapılmasını talep ediyorum:
Gittiler VA panel önerdiler en son yine![]()
![]()
Ürününüzün aynısını temin edemiyoruz. Talep ettiğiniz ürünü maalesef veremiyoruz. Kabul ederseniz alttaki yeni teklifimiz ile değişimini yapabiliriz.
Yeni öneri:
210282176 MSI 31.5 MAG 325cqrxf E2 2560x1440 (WQHD) curve 1000r Rapid VA 240Hz 0.5ms FreeSync Premium gamıng monıtor.
Bu stoğa girmiş hiçbir yerde yoktu İncehesap dahil çoğu satıcıya bana göndermeleri lazım değil mi?Oyalamışlar, hakkınızı aramak dışında yapacak bir şey yok.
Evet.Bu stoğa girmiş hiçbir yerde yoktu İncehesap dahil çoğu satıcıya bana göndermeleri lazım değil mi?