Bu konuda sorun yaşamanız için üzgünüm. MSI'nin Türkiye'ye OLED monitör göndermeme nedeni, genellikle şu sebeplerden kaynaklanabilir:

• Dağıtım Sorunları: Bazı ürünlerin dağıtımını etkileyen lojistik veya yasal engeller olabilir.
  • Pazar Talebi: MSI, Türkiye pazarındaki talebe bağlı olarak belli ürün gruplarını göndermeyi tercih etmiyor olabilir.
  • Gümrük ve Vergi: Yurt dışından yapılan sevkiyatlarda gümrük ve vergi karmaşası, ürünlerin Türkiye'ye gelmesini zorlaştırabilir.
  • Garanti ve Destek: Teknik destek veya garanti sorunları, MSI'nin bazı ürünleri belirli bölgelere göndermesini kısıtlayabilir.

Eğer bu konuda daha fazla bilgi almak isterseniz veya spesifik bir sorunuz varsa, lütfen monitörlerin teknik detaylarını belirtin veya daha fazla bilgi verin. Böylece daha spesifik bir çözüm sunabilirim.

Sizin durum ne oldu? Temmuz ayında OLED vereceklerdi sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin durum ne oldu? Temmuz ayında OLED vereceklerdi sanırım.
25 Haziran'da mail attılar:
Aşağıdaki model uygun mudur peki?
Ürünün temmuzun ilk haftası stoklarımızda olması beklenmektedir.
271QP QD-OLED
İlk hafta dedikleri 31 Temmuz ya da 1-2 Ağustos arasında İncehesap'ın stoklarına girdi, hatırladığım kadarı ile.
28 Temmuz'da da tarafıma THH kararı ulaştı. Karar başvuru sahibinin kabulüne çıktı MSI 271QPX modeli ücretsiz olarak teslim edilmesine olarak. Ürününde stokları yok vermiyorlar. İlamlı icra takibi başlayacağım.

Ürün temin edilemiyor ise 322URX modelini verin dedim.
Bu nedenle, karar gereği bu model temin edilemiyorsa, teknik ve segment olarak en yakın muadil olan ve yetkili satıcı İncehesap’ta satışta olan aşağıdaki MPG 322URX QD-OLED 31.5" 4K 240 Hz modeli ile derhal değişimin yapılmasını talep ediyorum:

Gittiler VA panel önerdiler en son yine :D :D :D

Ürününüzün aynısını temin edemiyoruz. Talep ettiğiniz ürünü maalesef veremiyoruz. Kabul ederseniz alttaki yeni teklifimiz ile değişimini yapabiliriz.

Yeni öneri:

210282176 MSI 31.5 MAG 325CQRXF E2 2560x1440 (WQHD) CURVE 1000R RAPID VA 240HZ 0.5MS FREESYNC PREMIUM GAMING MONITOR

Son düzenleyen: Moderatör:
25 Haziran'da mail attılar:
Aşağıdaki model uygun mudur peki?
Ürünün Temmuz'un ilk haftası stoklarımızda olması beklenmektedir.
271qp QD-OLED
İlk hafta dedikleri 31 Temmuz'ya da 1-2 Ağustos arasında İncehesap'ın stoklarına girdi, hatırladığım kadarı ile.
28 Temmuz'da da tarafıma THH kararı ulaştı. Karar başvuru sahibinin kabulüne çıktı MSI 271qpx modeli ücretsiz olarak teslim edilmesine olarak. Ürününde stokları yok vermiyorlar. İlamlı icra takibi başlayacağım.

Ürün temin edilemiyor ise 322 urx modelini verin dedim.
Bu nedenle, karar gereği bu model temin edilemiyorsa, teknik ve segment olarak en yakın muadil olan ve yetkili satıcı İncehesap'ta satışta olan aşağıdaki MPG 322urx QD-OLED 31.5" 4K 240 Hz modeli ile derhal değişimin yapılmasını talep ediyorum:

Gittiler VA panel önerdiler en son yine :D :D :D

Ürününüzün aynısını temin edemiyoruz. Talep ettiğiniz ürünü maalesef veremiyoruz. Kabul ederseniz alttaki yeni teklifimiz ile değişimini yapabiliriz.

Yeni öneri:

210282176 MSI 31.5 MAG 325cqrxf E2 2560x1440 (WQHD) curve 1000r Rapid VA 240Hz 0.5ms FreeSync Premium gamıng monıtor.

Oyalamışlar, hakkınızı aramak dışında yapacak bir şey yok.