Petyhorcy

Çalışkan

MSI VECTOR 16 HX AI A2XWHG-091XTR cihazımda,​

Bazen rastgele 1-2 saniyeliğine Harici monitör karariyor​

thunderbolt dock(Razer USB-C Dock 11port) takınca yaklaşık 1 saat kullanımda​

usb aygtları tanınmıyor hatası veriyor. Klavye-mouse isigi yaniyor ama tıklama gibi komutlara tepki vermiyor. başka dockta da denedim. ama aynı sorun var​

Pc'de TÜM usb portları çalışmayı bırakıyor, ama Thunderbolt cihazıma bağlı olan harici monitörüm çalışmaya devam ediyor.
ayrıca tekli dönüştürcü kullanırsam type c to usb bir sorun olmuyor ( baseus bir usb portlu) Ne yapabilirim. Teşekkür ederim

Son düzenleme:
Tüm sürücüler güncel mi aygıt yöneticisinde ünlem falan yok degil mi?

Hepsi güncel, ekstradan Aygıt Yöneticisi'nden kaldıra tıklayıp sürücüleri kaldırdım. 4 tane PCI Express aşağı aks anahtar bağlantı noktası var. Birini kaldırınca 2 tanesi şu uyarıyı verdi. Donanım değişiklikerini taraya tıklayınca o ünlemler de gitti.

PCI Express aşağı aks anahtar bağlantı noktası harici diğer sürücülerde ünlem işareti yoktu.

Dosya Ekleri

• 572DD4C7-1D87-44D9-A880-0A09021F5253.webp
    572DD4C7-1D87-44D9-A880-0A09021F5253.webp
    5 MB · Görüntüleme: 51
İki cihazı da inceledim bir problem olmaması gerekiyor, sadece aklıma portun yeterli gücü sağlamaması durumu geliyor, portun güç tasarrufu, performans durumuna bir bakın.

@Petyhorcy

İki cihazı da inceledim bir problem olmaması gerekiyor, sadece aklıma portun yeterli gücü sağlamaması durumu geliyor, portun güç tasarrufu, performans durumuna bir bakın.

@Petyhorcy

Teşekkürler, evrensel seri veri yolu denetleyicileri altında yer alan drivler için güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın seçeneklerindeki tiki kaldırdım. Acaba başka yapmam gereken bir ayar var mı?