Havalandırma ızgarası olmadan üretilip cayır cayır yanan TUF laptopları unuttun herhalde :D bir de ROG ne alaka fiyatı ortada kıyasladığın şeye bak.%30-50 pahalı zaten.

Üstteki arkadaş ASUS ROG demiş, siz TUF demişsiniz; aynı markanın farklı segment ürünlerinin karşılaştırılması doğru değil. Ayrıyeten son zamanlardaki TUF serilerinin eline kimse su dökemediğini biliyoruz farkındaysanız. Galiba buradan hareketle markaya güvenmememiz gerektiğini vurgulamışsınız ama ben bunu gerektirecek bir olay görmedim. Umarım sizi yanlış anladığım bir konu yoktur.

Bir şey ekleyeyim eski tuff modellerinin rezalet olduğunu biliyorum ama üsteki arkadaşa bunu dedirtecek bir şey göremedim şahsen.

Havalandırma ızgarası olmadan üretilip cayır cayır yanan TUF laptopları unuttun herhalde :D bir de ROG ne alaka fiyatı ortada kıyasladığın şeye bak.%30-50 pahalı zaten.

Katılıyorum açıkçası. Sırf ASUS diye ASUS'un da son derece iyi olduğu anlamına gelmiyor. ROG cihazlarda sıvı metal veya anakart sorunları gibi durumlar mevcut. G614 pek beğenilmiyor. Ben 100k 5070 Ti bulabiliyorsam throttle yemiyor ve kroniği yoksa alırım. Aynı özelliklerde ROG serisi 150k.
Ya parayı basacaksınız ya da tonfang diye şikayet etmemek gerekli.
5060 TUF içine sinmediği için performans olarak, @AMG GOAT 5070 Ti baktığını düşünüyorum. MSI Vector 16 var 2x8 GB RAM ve 45 NTSC ekran. 100k civarına, Acer Predator var tek RAM 110k civarına başka da alayım dediğim model yok. Eğer istiyorsan geçen gün attım Lenovo Legion 5070 Ti bak. 135 ya da 140 bin TL iken paylaştım.

4090 olanı al geç bak. MSI atmıştın, bütçene uyuyor.

Katılıyorum açıkçası. Sırf ASUS diye ASUS'un da son derece iyi olduğu anlamına gelmiyor. ROG cihazlarda sıvı metal veya anakart sorunları gibi durumlar mevcut. G614 pek beğenilmiyor. Ben 100k 5070 Ti bulabiliyorsam throttle yemiyor ve kroniği yoksa alırım. Aynı özelliklerde ROG serisi 150k.
Ya parayı basacaksınız ya da tonfang diye şikayet etmemek gerekli.
5060 TUF içine sinmediği için performans olarak, @AMG GOAT 5070 Ti baktığını düşünüyorum. MSI Vector 16 var 2x8 GB RAM ve 45 NTSC ekran. 100k civarına, Acer Predator var tek RAM 110k civarına başka da alayım dediğim model yok. Eğer istiyorsan geçen gün attım Lenovo Legion 5070 Ti bak. 135 ya da 140 bin TL iken paylaştım.

4090 olanı al geç bak. MSI atmıştın, bütçene uyuyor.

Arkadaşın dedikleri doğru ama @AMG GOAT sorusunun cevabı değil tam olarak ben bunu eleştirdim tabii benim yanlış anladığım bir kısım olabilir.

Arkadaşın dedikleri doğru ama @AMG GOAT sorusunun cevabı değil tam olarak ben bunu eleştirdim tabii benim yanlış anladığım bir kısım olabilir.
TUF F orta A serisi giriş ROG premium oluyor aşağı yukarı.
Ama Asus'un TUF da olsa ROG da olsa eski serilerinde problem olduğu gerçeği değişmiyor hocam.
A15 modeller cayır cayır yanıyordu.ROG Strix yerine daha premium model ROG Zephyrus de alsa ısınacak.
Ama bu kadar ön yargılı olduğu için artık R9T al diyemem. Canını feci sıkar, cihazda ufak bir sorun yaşarsa.