Hybrid Theory
Yetkin
Cihazda 2x8 GB bellek olması bambaşka bir konu. En az 32 GB bellek olmasını beklerdim.Allah cümlemizi 97.000 lira para verip %45 NTSC ekran alma enayliğinden korusun.
Cihazda 2x8 GB bellek olması bambaşka bir konu. En az 32 GB bellek olmasını beklerdim.Allah cümlemizi 97.000 lira para verip %45 NTSC ekran alma enayliğinden korusun.
Fason olunca ne oluyor piyasanın %70'i fason zaten. Bu kötü bir şey demek değil ki.Keşke fason üretim olmasalar ya. Resmen adamlar bedavaya X3D işlemci ve RTX 5070 Ti veriyor. Ama işte lüks segment değiller.
ASUS ROG kalitesiyle, Tongfang kalitesi aynı mı hocam?Fason olunca ne oluyor piyasanın %70'i fason zaten. Bu kötü bir şey demek değil ki.
Havalandırma ızgarası olmadan üretilip cayır cayır yanan TUF laptopları unuttun herhaldeASUS ROG kalitesiyle, Tongfang kalitesi aynı mı hocam?
Havalandırma ızgarası olmadan üretilip cayır cayır yanan TUF laptopları unuttun herhaldebir de ROG ne alaka fiyatı ortada kıyasladığın şeye bak.%30-50 pahalı zaten.
Havalandırma ızgarası olmadan üretilip cayır cayır yanan TUF laptopları unuttun herhaldebir de ROG ne alaka fiyatı ortada kıyasladığın şeye bak.%30-50 pahalı zaten.
Katılıyorum açıkçası. Sırf ASUS diye ASUS'un da son derece iyi olduğu anlamına gelmiyor. ROG cihazlarda sıvı metal veya anakart sorunları gibi durumlar mevcut. G614 pek beğenilmiyor. Ben 100k 5070 Ti bulabiliyorsam throttle yemiyor ve kroniği yoksa alırım. Aynı özelliklerde ROG serisi 150k.
Ya parayı basacaksınız ya da tonfang diye şikayet etmemek gerekli.
5060 TUF içine sinmediği için performans olarak, @AMG GOAT 5070 Ti baktığını düşünüyorum. MSI Vector 16 var 2x8 GB RAM ve 45 NTSC ekran. 100k civarına, Acer Predator var tek RAM 110k civarına başka da alayım dediğim model yok. Eğer istiyorsan geçen gün attım Lenovo Legion 5070 Ti bak. 135 ya da 140 bin TL iken paylaştım.
4090 olanı al geç bak. MSI atmıştın, bütçene uyuyor.
TUF F orta A serisi giriş ROG premium oluyor aşağı yukarı.Arkadaşın dedikleri doğru ama @AMG GOAT sorusunun cevabı değil tam olarak ben bunu eleştirdim tabii benim yanlış anladığım bir kısım olabilir.