MSI Vector 16 HX Cinebench skoru normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 26
  • Etiketler Etiketler
    cinebench

raun

Uzman
Cihaz
MSI Vector 16 HX AI A2XW
Merhaba, dün yeni laptopumu aldım ancak sanki bir gariplik var gibi. CS2'de 300-350 FPS alıyor, Cinebench puanı da bu şekilde. Bir gariplik mi var sanki? Isılarda beklediğimden aşağıda, en az 85-90 çıkar diye düşünüyordum. Aldığım FPS falan normal mi?

Vector 16 HX AI A2XW.
RTX 5070 Ti.
Ultra i7 255HX.
16 GB RAM.

Core Temp'te Max 90 Derece'yi görmüşsün zaten kanka. FPS ve Cinebench puanın da donanıma göre gayet normal.

Core Temp'te Max 90 Derece'yi görmüşsün zaten kanka. FPS ve Cinebench puanın da donanıma göre gayet normal.

AVG sıcaklığına bakarak söyledim aynı donanıma sahip kişilerin videolarına baktığımda net şekilde 100FPS fark ediyor genelde.

Ama yük altında AVG'ye değil Max'a bakılır. O 100 FPS kayıp da tahminimce tek kanal 16 GB RAM'den kaynaklanıyor MSI Center'dan performans modunu ve MUX Switch'i de bir kontrol et.

Msı Center'da yüksek performansa alıp dene.

Kanka şükret bunada gayet iyi donanımın oyun kasmıyorsa işini görüyorsa daha ne istiyorsun ben CS:GO'da 100 FPS alıyorum şükrediyorum.

Kanka şükret bunada gayet iyi donanımın oyun kasmıyorsa işini görüyorsa daha ne istiyorsun ben CS:GO'da 100 FPS alıyorum şükrediyorum.

Bunun şükredilecek bir tarafı yok hocam dünyanın parasını veriyoruz olması gereken fpsleri alamayınca insan tabii ki sorguluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…