yusufumm07
Üstün
Kasa kalitesiz olsa bu ürün kabul görmez, satmazdı. Gelelim 'premium' cihaza; bu kadar kişi herhalde can sıkıntısından konu açmaz heralde. O kişi dedi diye kasa kalitesiz mi oluyor yani? Bazı konuları paylaştım; aralarında Asus olanları görürsün 'uygun fiyatlı' diye Vector serisine çöp muamelesi yapmayın. Daha ROG G16 panelindeki ışık sızmalarını saymadım bile. Evet, malzeme çok kaliteli Asus Rog G16 klaite akıyor Vector maketten yapılmış ya 'püf' desen uçar.Öncelikle konu sahibinden özür diliyorum, konu kapanmıştı aslında ama tartışmayı sonradan siz devam ettirdiğiniz için son olarak size cevap verip öyle gideceğim:
Cidden samimi bir şekilde soruyorum, ROG G16 övdüğümü tam olarak nereden çıkardınız acaba? ROG G16 serisinde problemlerin olduğunu ben de biliyorum zaten, hatta bundan önce başka konulardaki mesajlarımda bunları vurguladığım da oldu. Sırf ROG G16'nın kalite açısından daha iyi olduğunu söyledim (ki öyle) ve Vector'un kötü yanlarını belirttim diye gittiniz beni ROG fanboyu yaptınız, olacak iş değil gerçekten.
Vector malzeme kalitesi mevzusunu açıkladım, tekrar açıklamayacağım. Kasa kalitesi olarak premium bir ürün değil. Jarrod's Tech gibi inceleme kanalları da belirtiyor bunu.
Vector'un fan sesinin sebebinin kötü macun kullanılması olduğu hakkında herhangi bir kanıtınız veya düzgün bir kaynağınız varsa açıkçası görmek isterim. Ben Reddit gibi mecralardan kendi gözlerimle PTM7950 uygulayan ama ona rağmen fan sesi konusunda olumlu bir sonuç alamayan kişiler gördüm çünkü.
Ben de iyi forumlar diliyorum ikinize de.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: