Bütçe
90.000
Son düzenleyen: Moderatör:
Monster ürünlerine bulaşmayın, o MSI Vector cihaz gayet iyi.
Ben panel farkına istinaden tercih ederdim.
Olabilir ancak o fiyat farkına kesinlikle değmez. Panel farkı için soğutmadan, kasa kalitesinden feragat etmeye gerek yok. Hani kasası da rakip olsa o zaman belki değer diyebilirdim.

Gamegaraj'a güvenmeyip Monster ürünü atmanız manidar.
Olabilir ancak o fiyat farkına kesinlikle değmez. Panel farkı için soğutmadan, kasa kalitesinden feragat etmeye gerek yok. Hani kasası da rakip olsa o zaman belki değer diyebilirdim.
Soğutmada ortalama fark %?

Monster ürünlerine bulaşmayın, o MSI Vector cihaz gayet iyi.

12 taksit ile vade farkı almadığı için buna yöneldim. Eğer iyiyse alabilirim.

Soğutma farkını yüzdesel olarak kimse veremez. Ancak MSI Vector kasaların soğutması kesinlikle daha iyi Tongfang kasalara göre. Ayrıca Ryzen 9 ile Core Ultra 7 CPU soğutması da fark edecektir.

12 taksit ile vade farkı almadığı için buna yöneldim. Eğer iyiyse alabilirim.

MSI Vector kasadan yana tercihinizi yapabilirsiniz. Pişman etmeyecektir.

Bu modelin ekranı falso, bu kadar para verip %62 sRGB ve FHD ekran kullanmak insana koyar, benim GP76'da bile en azından 300Hz ekran var. Ancak geriye kalanı çok iyi, bu fiyat bandına da zaten 5070Ti 'lı laptop bulmak güç, sebebi bu.

Bu ürünü iş seyehatlerimde kullanmak üzere satın aldın fakat ekran o kadar vasat ki bir de monitör taşımanız gerekiyor. Ürünün herhangi bir satın alım sayfasında renk gamutu veya nit değeri ile ilgili bilgi verilmemiş. Alırken de forum araştırması yapmadım bir sonraki seyehatime yetişsin diye fakat ürün tarafıma geldiğinde renklerin solukluğu ve ekranın parlaklık değerini görünce 84.000 TL verdiğiniz laptopta şaşkınlıkla düzeltmeye çalıştım. Bundan önce kullandığım herhangi bir üründe yaşamadığım kalitesizlikte bir ekran.

Idefix üzerinden İncehesap satıcısından aldım ürünü ve iade etmeye çalışıyorum panelini beğenmediğim için. Firmada kutusunu açtığım için iademi kabul etmiyor sanki kutuyu açmadan bu ekran kalitesini görme şansım var mış gibi. Ürünü herhangi bir showroom ya da mağaza görme şansınızda çok yok çünkü ürünün 2K+ olan modelleri var sadece o da denk gelebilirseniz mağazalarda.

YouTube'da bile incelemesi yok bende bunlara kandım ve satın aldım 1 aydır iade ile uğraşıyorum. Kutu açıldığı için de iademi zorlaştırıyorlar. Sürecim devam ediyor. Siz siz olun üretici ya da satıcının verdiği bilgilerin eksik olduğunu düşünüyorsanız ürünün o özelliği vasattır ki söylemiyorlar. Sanırım söylemedikleri yazmadıkları bir durumu beğenmemenizde sizin probleniz biz size bunu sunucaz demedik diyorlar. Not: Özellikle parlaklığı yüksek renkler-Pembe-Turuncu-Kırmızı Türevlerinde birkaç düşük tonda görüyorsunuz renkleri. Daha iyi bir ekran tecrübeniz olmadıysa ya da beklentiniz düşükse ürün kullanılabilir. Sonuçta iyi bir miktar ücret ödüyorsunuz neye layık olduğunuza siz karar vereceksiniz