Öncelikle konu sahibinden özür diliyorum, konu kapanmıştı aslında ama tartışmayı sonradan siz devam ettirdiğiniz için son olarak size cevap verip öyle gideceğim:

Cidden samimi bir şekilde soruyorum, ROG G16 övdüğümü tam olarak nereden çıkardınız acaba? ROG G16 serisinde problemlerin olduğunu ben de biliyorum zaten, hatta bundan önce başka konulardaki mesajlarımda bunları vurguladığım da oldu. Sırf ROG G16'nın kalite açısından daha iyi olduğunu söyledim (ki öyle) ve Vector'un kötü yanlarını belirttim diye gittiniz beni ROG fanboyu yaptınız, olacak iş değil gerçekten.

Vector malzeme kalitesi mevzusunu açıkladım, tekrar açıklamayacağım. Kasa kalitesi olarak premium bir ürün değil. Jarrod's Tech gibi inceleme kanalları da belirtiyor bunu.

Vector'un fan sesinin sebebinin kötü macun kullanılması olduğu hakkında herhangi bir kanıtınız veya düzgün bir kaynağınız varsa açıkçası görmek isterim. Ben Reddit gibi mecralardan kendi gözlerimle PTM7950 uygulayan ama ona rağmen fan sesi konusunda olumlu bir sonuç alamayan kişiler gördüm çünkü.

Ben de iyi forumlar diliyorum ikinize de.
Kasa kalitesiz olsa bu ürün kabul görmez, satmazdı. Gelelim 'premium' cihaza; bu kadar kişi herhalde can sıkıntısından konu açmaz heralde. O kişi dedi diye kasa kalitesiz mi oluyor yani? Bazı konuları paylaştım; aralarında Asus olanları görürsün 'uygun fiyatlı' diye Vector serisine çöp muamelesi yapmayın. Daha ROG G16 panelindeki ışık sızmalarını saymadım bile. Evet, malzeme çok kaliteli Asus Rog G16 klaite akıyor Vector maketten yapılmış ya 'püf' desen uçar.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-03-28 024602.webp
    Ekran görüntüsü 2026-03-28 024602.webp
    429,1 KB · Görüntüleme: 28
  • Ekran görüntüsü 2026-03-28 024750.webp
    Ekran görüntüsü 2026-03-28 024750.webp
    394,8 KB · Görüntüleme: 28
  • Ekran görüntüsü 2026-03-28 024834.webp
    Ekran görüntüsü 2026-03-28 024834.webp
    416,2 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Kasa kalitesiz olsa bu ürün kabul görmez, satmazdı. Gelelim 'premium' cihaza; bu kadar kişi herhalde can sıkıntısından konu açmaz herhalde. O kişi dedi diye kasa kalitesiz mi oluyor yani? Bazı konuları paylaştım; aralarında ASUS olanları görürsün 'uygun fiyatlı' diye Vector serisine çöp muamelesi yapmayın. Daha ROG G16 panelindeki ışık sızmalarını saymadım bile. Evet, malzeme çok kaliteli ASUS ROG G16 klaite akıyor Vector maketten yapılmış ya 'püf' desen uçar.

Kardesim bahsettigin gibi olsa Victus'un da LOQ'un da satmamasi lazimdi, Kullandigini soyledigin Vector'ler Amerika'da 1299 dolara satiliyordu, ben daha ucuz 4080 GPU'lu laptop gormedim. O yuzden satiyor olabilir mi?

Kardesim bahsettigin gibi olsa Victus'un da LOQ'un da satmamasi lazimdi, Kullandigini soyledigin Vector'ler Amerika'da 1299 dolara satiliyordu, ben daha ucuz 4080 GPU'lu laptop gormedim. O yuzden satiyor olabilir mi?
Güzel kardeşim olay malzeme kalitesi katılmadığım nokta bu Msı kullandığım için övmüyorum sadece kalitesiz demesine takıldım Raider Titan Vector kaliteli kabul ediliyor edilmiyor mu? RaiderTitan Vector. En iysi Vector demiyorum ki sadece şu Vector kalitesiz mi? LQQ Victus ilgisi yok konunun . Ayrıca marka bazlı takılsam LQQ da önermem kaldı ki öyle bir şey yok öneriyorum

Son düzenleme: